как договориться с Кредит Плюс?

Некропостинг сегодня в моде, 3я старая тема "воскресла", значит актуально и сегодня, одни и те же проблемы, те же мфо...
Оффтоп
А тут ситуация двоякая: либо делать дубль существующей темы, либо некропостинг))
И то , и другое фактически нарушение правил форума)))
Правила несовершенны)
А к каждой новой теме приписывать "в 2025 году" - тоже лажа.
🤷

jeka.chunga, может огласите? Тут многие их предложений ждут.

С высокой горы на этот обзвон. За 2 недели никому не звонили. Сам их раза 2 набирал мозги поиметь немного, но молчат... Посмотрим что и как. Не впервой у них брал и пролохаций не мало, так что тело и только когда будет удобно мне. Да и то после гарантийки.
мне чуть ли не каждый день за тело предлагают закрыть, но денег пока нет. писала им сама с вопросом, пыталась договориться, мол, смогу закрыть тогда-то.. но они ни в какую , сразу такие: "так вы платите сегодня или нам отменять акцию?", а потом на следующий или через день - два пишут смс опять с тойе акцией за тело. я послала и думаю закрою только за тело и то когда смогу:)

Ответ на вопрос что делать:

1. Устраивают условия - ДА - платить. НЕТ - игнорировать
2. Есть Деньги чтобы платить - ДА - платить. НЕТ - игнорировать.

Универсальная формула абсолютно для всех случаев жизни

Є кредит в кредит плюс , тіло 6500 пролонгації не було , нарахували 29000 , просрочка 116 дней , за цей на початку прострочення телефонували сімʼї , мені можливо і телефонували , від незнайомих дзвінки не беру .. ніяких повідомлень не було , ні пропозиції закрити за тіло , або знижку .. чи запропонують ?
Після обзвону оточуючих подала скаргу в НБУ

Є кредит в кредит плюс , тіло 6500 пролонгації не було , нарахували 29000 , просрочка 116 дней , за цей на початку прострочення телефонували сімʼї , мені можливо і телефонували , від незнайомих дзвінки не беру .. ніяких повідомлень не було , ні пропозиції закрити за тіло , або знижку .. чи запропонують ?
Після обзвону оточуючих подала скаргу в НБУ
Доброго дня)
Напишіть їм самі на електронну пошту, спробуйте.
Я три дні тому написала їм, у мене просрочки 77 днів, теж цілу кучу по нараховували. Чекала тільки тіло і тільки на частини. Я написала на пошту, вони відповіли, що ні не можуть, а вчора самі мені в вайбері запропонували, те що я просила. Не знаю чи співпадіння чи подіяло. Я погодилась на частини тіла, в кінці січня перший платіж.

Доброго дня)
Я три дні тому написала їм, у мене просрочки 77 днів, теж цілу кучу по нараховували. Чекала тільки тіло і тільки на частини. Я написала на пошту, вони відповіли, що ні не можуть, а вчора самі мені в вайбері запропонували, те що я просила. Не знаю чи співпадіння чи подіяло. Я погодилась на частини тіла, в кінці січня перший платіж.
Дякую

Доброго дня)
Як швидко вам відповіли ?

Як швидко вам відповіли ?
Та вони на наступний день мені на вайбер написали. Тіло на 5 частин. Позавчора і чоловіку самі в вайбері запропонували тіло на 5 частин. Прострочення теж десь до 3 місяців. Скрізь по форуму пишуть що їдуть через 5-6 місяців, у нас раніше вийшло домовитись, мабуть уже політика компанії змінилася.

Написала їм в телеграм
Відповідь
«
Кредит передано на оцінку для продажу.

Інформацію щодо кінцевої сплати кредиту, Ви отримаєте згодом.»

Що це може означати ?
На зустріч не йдуть , тіло 6500 просрочка з вересня 2025

Та вони на наступний день мені на вайбер написали. Тіло на 5 частин. Позавчора і чоловіку самі в вайбері запропонували тіло на 5 частин. Прострочення теж десь до 3 місяців. Скрізь по форуму пишуть що їдуть через 5-6 місяців, у нас раніше вийшло домовитись, мабуть уже політика компанії змінилася.
в мене вони тугі якісь...просрочка з січня...я коли зрозуміла, що платити не зможу, одразу написала їм, що можу тіло оплатити двома частинами, відмовила менеджер в тг...потім я написала на мейл з проханням розстрочки - не погодились, платіть одним платежем тіло....наразі я не можу тіло оплатити...тому чекаю ще і збираю гроші...

Назад
Угорі