Как договориться о реструктуризации без процентов?

• Автор теми Автор теми Тина08011926
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 946

Тина08011926

Only read
Дописи
7
Реакції
5
Бали
5060
Тина08011926 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Интересует Манивео и Динеро. Самому звонить или ждать и они предложат? Кому то реально предлагали реструктурировать? Просрочка месяц.

Интересует Манивео и Динеро. Самому звонить или ждать и они предложат? Кому то реально предлагали реструктурировать? Просрочка месяц.
Мне предлагал манивео реструктуризацию. Только когда насчитали 20000. Тело 10750. Сказали 10 оплатить сразу, остальное разбить на платежи. Не согласна была. Продали Таллиону
Post automatically merged:

А динеро предлагает иногда оплатить только тело. Было много пролонгаций.

У некоторых в кабинете после 3 недель просрочки появляется реструктуризация, у меня до сих пор нет, а их звонки не отвечаю, смс вчера пришла что рассматривают моё дело для подачи в суд

Ненада вам ніякої реструкторизації,і не звертайте уваги на їхні дзвінки,смс і листи.Після 6 місяців самі попросять заплатити тільки то шо взяли.Я сам через це пройшов.Все буде добре:)

Ненада вам ніякої реструкторизації,і не звертайте уваги на їхні дзвінки,смс і листи.Після 6 місяців самі попросять заплатити тільки то шо взяли.Я сам через це пройшов.Все буде добре:)
Новачок,а вже з досвідом

У меня в Динеро 10000 тело. оплачено 13000 пролонгами.. все.. пошли они в жoпy я им все выплатил.

Всім привіт.
Мені сьогодні май кредит запропонували реструктуризувати свій борг. Просрочка 46 днів. Тіло 3000, на сьогодні хочуть здерти з мене 6700. Пропонують розбити на 6 платежів, кажуть, що після оформлення реструктуризації припиняють нарахування %. Пролонгаціями вже 5 разів перекрила тіло.
Як думаєте, погоджувалися, чи чекати, коли запропонують погасити лише тіло? Чи взагалі не звертати увагу на них????

Ни с кем ни о чём не "договариваться" ни при каких обстоятельствах! Что-то хотят? Со своими "хотелками" пусть в суд идут и суду предоставляют доказательную базу на свои "хотелки". (Только в подавляющем большинстве случаев у них её толком нет и в суды мало кто из них обращается)

Назад
Угорі