Как быстро находят окружение?

• Автор теми Автор теми LLL43
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

LLL43

Читач
Дописи
23
Реакції
2
Бали
278
LLL43 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Как быстро динеро находит родных?

Рішення
Динеро—это одна из немногих компаний, которая ограничевается звонками только Вам лично и контактному, которого оставили Вы. Большая редкость прозвоны абсолютно левых номеров, но иногда и такое случается. Это лотерея, опредилить результат которой, априори невозможно.
У меня вобще дальньому родственику звонят ну и мене естественно.гдето через месяц начали звонить

Останнє редагування модератором:
Останнє редагування:
У меня они были самые безобидные, не звонили никому, не писали. Через месяц-два предлагали закрыть за чуть меньше тела, а через пару месяцев и вовсе продали мой долг.

У кожного індивідуально.В мене вони нікого не знайшли.Було правда декілька листів,на адресу реєстрації і все.З часом присилають акції тіло,чи навіть на 1.тис.менше тіла оплатити.

у мене тільки мамі і деколи сестрі, віддавали на продзвони факторингам, ті чуть більше знайшли. Хоч і в мене там був найбільший борг - але задовбували набагато менше ніж ті є єгроші чи сслоан.

Динеро—это одна из немногих компаний, которая ограничевается звонками только Вам лично и контактному, которого оставили Вы. Большая редкость прозвоны абсолютно левых номеров, но иногда и такое случается. Это лотерея, опредилить результат которой, априори невозможно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі