Yanochkka
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1555
- Реакції
- 2381
- Бали
- 3980
Yanochkka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мене залякали теж капітально.Чесно сказати,якби не це все,якби не захворіла дитина,через що я і влізла в то болото,зараз би вже з чоловіком збирали гроші на ЕКО,на спільну дитинку.Та навіть за ті гроші,що пішли,вже б його зробили.Та я всеодно не шкодую.Я мало сплю,майже не їм,таке враження,що толком і не живу,але я знаю,нащо то зробила і через те я не маю права думати про самогубство.В мене ще не виросли діти,я не маю права лишити їх.ЕКО скоріш за все вже й не буде,значить не судилось,хоча для чоловіка то дуже болюча тема...Я навіть морально виснажена так,що не можу.Але тупі ідіоти,що неясно що мелють можуть переконати всіх навколо,яка я аферистка.То їм нічим не допоможе.Так,мені погано,тошно,соромно.Але то не змінить навіть мою думку про мене і відношення до ситуації теж.Мені просто соромно перед людьми,які ні за що в це втягнутів мене на сьогодні прострочки більше 2х років. Ви не уявляєте, як мені було лячно у перші дні. я боялася за малого, йому тоді було 12,5 років. Мена гарно зпресували, до думок гайнути з 6ого поверху. Знайшла форум, доволі швидко. Тут мене дійсно щиро і міцно підтримали, повернули з пекла в нормальне життя. Наразі чхала я на тих йобобо, пережила напис (знесено). Живу, люблю сина, приватне життя норм, робота, заробіток, витрачаю зароблене на родину й посміхаюся кожному ранку. Все добре. Потрібно перейти "Рубікон" особистих страхів. Важко, але реально. За тією стороною все гаразд ?