Zaya Zaya
Читач
- Дописи
- 15
- Реакції
- 7
- Бали
- 128
Zaya Zaya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
проверяйте себя в реестрах.Качай Гроші, в вайбері відправили ось таку писульку. Але, кажуть, що оригінал йде заказники листом. Переживати мені, чи не варто? Може хтось стикався з таким?
Качай Гроші, в вайбері відправили ось таку писульку. Але, кажуть, що оригінал йде заказники листом. Переживати мені, чи не варто? Може хтось стикався з таким?
ПугалкаКачай Гроші, в вайбері відправили ось таку писульку. Але, кажуть, що оригінал йде заказники листом. Переживати мені, чи не варто? Може хтось стикався з таким?
Сьогодні мені це прийшло, і сьогодні реєстри продивилася, там пусто, або я не вмію шукати.проверяйте себя в реестрах.
все мы такие по началу, здесь ничего страшного нет. Если в реестре нет Вас, значит это очередная пугалка, таких бумажек у Вас будет еще много, не принимайте все так близко к сердцу.Сьогодні мені це прийшло, і сьогодні реєстри продивилася, там пусто, або я не вмію шукати.
Може я комусь здамся занадто тупою, чи занадто наївною, но в мене, навіть не місяць просрочки по самому старішому кредиту. А на форумі я відносно недавно)))
Не бывает так что сделали надпись а потом говорят отдайте 1400 и мы закроем) надпись если сделают то уже никто не договаривается. Да и не предупреждают. У вас и сумма и срок просрочки такой что никто не сделает ничего сейчасСьогодні мені це прийшло, і сьогодні реєстри продивилася, там пусто, або я не вмію шукати.
Може я комусь здамся занадто тупою, чи занадто наївною, но в мене, навіть не місяць просрочки по самому старішому кредиту. А на форумі я відносно недавно)))
Это пугалка, в ней фейковый номер ип)) проверяйте себя в ерб по идентификациронному коду, если нет записей в реестре, значит нет и ип))Сьогодні мені це прийшло, і сьогодні реєстри продивилася, там пусто, або я не вмію шукати.
Козлов еще козленок , Козлом он еще не стал..приватний виконавець Козлов в реєстрі виконавців відсутній, номер ВП складається з 8ми цифр... Ну фантазери
Мониторьте себя тут: Автоматизована система виконавчого провадженняКачай Гроші, в вайбері відправили ось таку писульку. Але, кажуть, що оригінал йде заказники листом. Переживати мені, чи не варто? Може хтось стикався з таким?
Мені також таке прийшло даже вп ідентичнеКачай Гроші, в вайбері відправили ось таку писульку. Але, кажуть, що оригінал йде заказники листом. Переживати мені, чи не варто? Може хтось стикався з таким?
Я поняла это. Просто письма одинаковые, а мфо разные!Руслана456, Вы не поняли? Нет такого человека, и нет такого дела..... Вас берут на понт...
Все они в одном котле варятся.... Забейте на все эти письма и сообщения.... Думаете платить, ждите предложения за тело, платить не хотите мониторьте в АСВП.... главное не удивляйтесь и не ведитесь на разную хрень в сообщениях и письмахЯ поняла это. Просто письма одинаковые, а мфо разные!