Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За будь яку можутьДоброго вечора. Мала борг за світло 3000. Прийшло у вайбер попередження про відключення 03.02. Я сплатила 1500 грн, те що мала в даний момент. Тобто борг залишився ще 1500. Чи можуть за таку суму вимкнути світло?
Да печку затопил, каши сварил, поел, согрелся и на лежанку с котами и курями. Зато утром выспался и полон сил, рано лёг, хорошо встал.Розжиріли тут, світло їм давай.
Потім ще скаже, що водопостачання треба чи інтернет.
Не бачили того діди. Каші поїли - і спати.
Ваші ті компухтери чи тіліфони з ваюмфаюм - барські забави. Не наше. Немає того в писанні.
Ілля Муромець оно взагалі до 30 років не вставав... мабуть тому потім і став першим богатирем на селіДа печку затопил, каши сварил, поел, согрелся и на лежанку с котами и курями. Зато утром выспался и полон сил, рано лёг, хорошо встал.
До чого тут кримінальне провадження? Ви ж не вкрали елекрику незаконним способом, а просто маєте борг. Звертайтеся до когось з форумних юристів і скасовуйте пошвидше судовий наказ. Але будьте готові, що подадуть за декілька місяців на вас в суд, якщо не домовитеся про якусь часткову хоча б оплату. Особисто я, співпрацював в аналогічному питанню з Tarassв общем, тоже по мейлу 07.07 пришли письма про судовый наказ и ухвала по долгу комуналки долг 6400, а сегодня тоже на мейл запыт на РНОКПП (електронный), я так понимаю открывают криминальне провадження? Там указано в запыте.
Здравствуйте, и у меня тот же вопрос , там в запыте указано криминальне провадження вот я нервничаю.До чого тут кримінальне провадження? Ви ж не вкрали елекрику незаконним способом, а просто маєте борг. Звертайтеся до когось з форумних юристів і скасовуйте пошвидше судовий наказ. Але будьте готові, що подадуть за декілька місяців на вас в суд, якщо не домовитеся про якусь часткову хоча б оплату. Особисто я, співпрацював в аналогічному питанню з Tarass
Попробую через чат gpt написать

Имею ввиду составить заявление)) про отмене указа.
Извините а просрочка большая у вас была?Доброго вечора. Мала борг за світло 3000. Прийшло у вайбер попередження про відключення 03.02. Я сплатила 1500 грн, те що мала в даний момент. Тобто борг залишився ще 1500. Чи можуть за таку суму вимкнути світло?
там мабуть не від суми залежить, а від к-сті несплачених місяців, бо в мене особисто ваш борг +- за 40 днів користування накручуєтьсяДоброго вечора. Мала борг за світло 3000. Прийшло у вайбер попередження про відключення 03.02. Я сплатила 1500 грн, те що мала в даний момент. Тобто борг залишився ще 1500. Чи можуть за таку суму вимкнути світло?
Ну это не мой долгтам мабуть не від суми залежить, а від к-сті несплачених місяців, бо в мене особисто ваш борг +- за 40 днів користування накручується