КА Фактор и Качай Гроши

• Автор теми Автор теми djkravz
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
Дивно, як це вони так перекидують борг кому хочуть
Вони не те що перекидують щей аху***ть , в мене було тіло 11 тис. , я щоб не просрочити струдом найшов 10 тис. і оплатив і осталось 1300 грн, і під час карантину незміг внести ту 1300 ,а щас заходю і в мене чуть не 18 тис. грн що за %!! хіба це нормально

Вони не те що перекидують щей аху***ть , в мене було тіло 11 тис. , я щоб не просрочити струдом найшов 10 тис. і оплатив і осталось 1300 грн, і під час карантину незміг внести ту 1300 ,а щас заходю і в мене чуть не 18 тис. грн що за %!! хіба це нормально
Конечно нормально :eek:
это у вас калькулятор потребительский,а нужен банковский :ahaha:

Мне письмо пришло (дешёвка) от какой-то Борговой межи-про вымоги Качай гроши. Хоть они меня никому не продавали. А Борговой межи капитал всего 1000 баксов.
А сколько у Вас просрочка? Через сколько времени приходят письма или звонки родственникам ?

djkravz, вони,напевно,фактору віддали на прозвон,ті нічого не визвонили,так тепер ця межа шле смс:очікуємо платіж за борг качай гроші
Мои КГ уже совали по канторам четырем Прима курятник, Борговой межа, Фактор и ещё какие-то были не помню. ))))
А сколько у Вас просрочка? Через сколько времени приходят письма или звонки родственникам ?
Просрочка 9 месяцев. А ща Фактор больше всего из-за них наяривает..Ох пошла я по ✋ )))

Мои КГ уже совали по канторам четырем Прима курятник, Борговой межа, Фактор и ещё какие-то были не помню. ))))

Просрочка 9 месяцев. А ща Фактор больше всего из-за них наяривает..Ох пошла я по ✋ )))
а смс с угрозами были? пишут, что приедут по вопросу оплаты качай гроші. можна реальні відгуки

Щодо взаємовідносин з ТОВ КА «ФАКТОР», інформуємо, що здійснення колекторської діяльності не є фінансовою послугою в розумінні Закону про фінпослуги. Згідно Державного реєстру фінансових установ та Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги станом на 24.07.2020 р. ТОВ КА «ФАКТОР» не внесений до Державного реєстру фінансових установ або Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, тому його діяльність не підлягає регулюванню Національним банком

Они никто и зовут их никак

а смс с угрозами были? пишут, что приедут по вопросу оплаты качай гроші. можна реальні відгуки
Реально писали и такой бред не ведитесь- никто не приезжал и это всего лишь их пугалка, хотят выманить на связь.

Назад
Угорі