В основному так...Фактор це яка контора?май кредіт?
Має на увазі у кого фактор викупає борг.КА Фактор - это Коллекторское Агентство Фактор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В основному так...Фактор це яка контора?май кредіт?
Має на увазі у кого фактор викупає борг.КА Фактор - это Коллекторское Агентство Фактор.
Я зрозуміла, але яку вони фірму представляють?КА Фактор - это Коллекторское Агентство Фактор.
ДякуюВ основному так...
Має на увазі у кого фактор викупає борг.
Ну якщо на пряму ,то треба не з фактором ,а з майкредит договариваться.Если те пошлют к фактору ,то тогда с ними.Я зрозуміла, але яку вони фірму представляють?
Дякую
Чи можна з фактором(майкредіт)домовитися про оплату тіла?
Доброго ранку цікавить чи роблять вони публічний збір? Сьогодні зранку мене налякалиопПисать максимум что они могут это стул под собой.
Вот объясните это как?Казнить вас привселюдно будут?Или в кредиты носом тыкать?Как нашкодившего кота?Доброго ранку цікавить чи роблять вони публічний збір? Сьогодні зранку мене налякали
ДякуюНу якщо на пряму ,то треба не з фактором ,а з майкредит договариваться.Если те пошлют к фактору ,то тогда с ними.
Будуть писати в соцмережах про те що мені потрібні кошти типу на лікуванняДоброго. Публічний збір це що?
Цього не скажу точно. Але були від них листи з акційними пропозиціями(різними) я особисто з тюхтіями стараюсь не розмовляти. Так що не скажу я не закривав за тіло.Я зрозуміла, але яку вони фірму представляють?
Дякую
Чи можна з фактором(майкредіт)домовитися про оплату тіла?