Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви розмовляєте з ними?Привіт.
Сьогодні як у кого з Фактором!? Ще такого у мене не було! Через кожні 10-15хв! І так психологічний стан на грані!
А зачем Вы издеваетесь над собой ? И следите за их активностью? Это форма самобичевания?Привіт.
Сьогодні як у кого з Фактором!? Ще такого у мене не було! Через кожні 10-15хв! І так психологічний стан на грані!
меняйте сим карту и психологическое состояние заметно улучшитьсяПривіт.
Ні. Ніразу не розмовляла. Я навіть не знаю від кого вони дзвонять(Ви розмовляєте з ними?
В мене другий тиждень зранку до ночі, більшість дзвінків автоматично блокується, тільки бачу що збоченці з фактору. Психологічний стан нормальний, єдине що відпустка закінчується...це реально пригнічує.Привіт.
Всі блокуються автоматично, просто кількість сьогодні вражає!А зачем Вы издеваетесь над собой ? И следите за их активностью? Это форма самобичевания?
Заблокируйте , поставьте программу, и не следите за тем что и где они делают, и в каком количестве![]()
Тоді яка різниця чи вони телефонують через 10 хв чи через добу?Випробовують Вас...Завтра буде спокійніше.Не переймайтесь ними так.Всі блокуються автоматично, просто кількість сьогодні вражає!
Не обращайте внимание на количество ) ну серьезно, зачем это? Чтоб потом накручивать себя и нервы свои тратить.Всі блокуються автоматично, просто кількість сьогодні вражає!
Напевно Ви праві. Сама себе вимотуюНе обращайте внимание на количество ) ну серьезно, зачем это? Чтоб потом накручивать себя и нервы свои тратить.
Воооот. Верное решение. Заботиться надо о себе !Напевно Ви праві. Сама себе вимотую
???Воооот. Верное решение. Заботиться надо о себе !
Динеры и пердиткрысы считайте подарками!Тухлодырявые звонки и писульки.И ничего больше!Ні. Ніразу не розмовляла. Я навіть не знаю від кого вони дзвонять(
Маю КредитКасу, Дінеро та Кешбері
Таки есть куда звонить....В дверь не стучат еще?Привіт.

Сегодня тоже, как будто с ума сошли. С 073 они?Привіт.
Та з різних операторів, і різні коди міст???Сегодня тоже, как будто с ума сошли. С 073 они?
Из городских тоже они? Я не беру, но сегодня они особо активны.Та з різних операторів, і різні коди міст???