КА Фактор названивает каждые 10 минут

• Автор теми Автор теми Saharok
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 4K

Saharok

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
57
Бали
2625
Saharok не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт.
Сьогодні як у кого з Фактором!? Ще такого у мене не було! Через кожні 10-15хв! І так психологічний стан на грані!

Ставите телефон в режим полёта и на этом всё. Если у них к Вам какие-то требования - пусть присылают документальное подтверждение или дорога в суд. А все эти звонки - это все до попы.

Привіт.
Сьогодні як у кого з Фактором!? Ще такого у мене не було! Через кожні 10-15хв! І так психологічний стан на грані!
А зачем Вы издеваетесь над собой ? И следите за их активностью? Это форма самобичевания?
Заблокируйте , поставьте программу, и не следите за тем что и где они делают, и в каком количестве ;)

Привіт.
меняйте сим карту и психологическое состояние заметно улучшиться

Привіт.
В мене другий тиждень зранку до ночі, більшість дзвінків автоматично блокується, тільки бачу що збоченці з фактору. Психологічний стан нормальний, єдине що відпустка закінчується...це реально пригнічує.

А зачем Вы издеваетесь над собой ? И следите за их активностью? Это форма самобичевания?
Заблокируйте , поставьте программу, и не следите за тем что и где они делают, и в каком количестве ;)
Всі блокуються автоматично, просто кількість сьогодні вражає!

Тоді яка різниця чи вони телефонують через 10 хв чи через добу?Випробовують Вас...Завтра буде спокійніше.Не переймайтесь ними так.

Не обращайте внимание на количество ) ну серьезно, зачем это? Чтоб потом накручивать себя и нервы свои тратить.

Ні. Ніразу не розмовляла. Я навіть не знаю від кого вони дзвонять(
Маю КредитКасу, Дінеро та Кешбері
Динеры и пердиткрысы считайте подарками!Тухлодырявые звонки и писульки.И ничего больше!

На основной звонят многие,а вот на контактный редко.Я говорю что никого не знаю и всё.))

Назад
Угорі