ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Давно не бачились ?Ты заметишь не волнуйся))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Давно не бачились ?Ты заметишь не волнуйся))))
Добрый вечерДавно не бачились ?

Добрий.Добрый вечер![]()

Ну че ты сразу)))Добрий.![]()
Тому що я не тебе мала на увазі, а локдаун.??Ну че ты сразу)))
Лучше прийду я чем онТому що я не тебе мала на увазі, а локдаун.??

Я тільки сьогодні про уе думала...така думка була що ось тільки пройдуть вибори,введуть карантин ще з обмеженнями і отоді ім не те що не віддадуть а будуть брать по максимумБудет однозначно.Скоро увидишь
Ну треба ж чимось економічні провали прикривати, карантин на всі випадки життя згодиться.А ви думаєте буде локлаун? Наврядчи.
Вони то мовчать пів року, то потім спокою не дають[USER = 849] Monika ... 11 [/ USER], поставили мене і мого колегу на хребет за добу понад 200 дзвінків! Ми в шоці були прострочення 6 місяців
Крім Фактора !!! Все активувалися !!! Банки і МФО дзвонять на ті номери де взагалі ніколи не змінилися, за пів року такого не було як за ці пару днів
Анологично, шеф. Правда у меня около года.В кого ще активувався фактор? В мене за останні 3 дні безліч дзвінків. Просрочка більше 2 років
Кажется он у всех активизировался,звонит с разных номеров,у меня например с 073Давно не бачились ?
Я не пробиваю хто і з яких дзвонить.Мені не цікаво.Давно новий номер.Кажется он у всех активизировался,звонит с разных номеров,у меня например с 073
В мене також. Щодня. І мені і мамі ( десь знайшли її номер). Не спілкуюсь з ними. Просто в блок. Мама аналогічно. Дзвонили на роботу. Просили щоб я з ними зв'язалась, інакше грозить виконавчий напис. Налякали?В кого ще активувався фактор? В мене за останні 3 дні безліч дзвінків. Просрочка більше 2 років
У меня звонить без перерива в будние дни, субота и воскресение виходной.В кого ще активувався фактор? В мене за останні 3 дні безліч дзвінків. Просрочка більше 2 років
Ну зачем ты так? Пацан щас на курсы поднятия самооценки бабки тратить будетКалл думал, что напугает чем-то ?
И что они думают, что эти бумажки реально доказывают переуступку. Ха-ха.