К кому приезжали?

• Автор теми Автор теми Ксюша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Rammstein, Дык а я о чем!Три пса ,стай+соседский(зятек)Все заморожено.Мои периметр в внутри,сосед-снаружи!

Замучали глюки! СТАФф!!!

deathmetal, Далековато будет,но в теории....

Та не дай бог еще и ездить начнут..
Хай сидят в своих конторках и сопят в две дырки!
А я хочу щоб приїхали у меня сабака,електрошок классний та будинок видно від сельсовета там камера участковий в курсі про них

А я хочу щоб приїхали у меня сабака,електрошок классний та будинок видно від сельсовета там камера участковий в курсі про них
выездных групп не существует. это пугалка для лoxoв. максимум могут припереться на тихаря и прилепить наклейки. и то если недалеко от вас есть отделение

выездных групп не существует. это пугалка для лoxoв. максимум могут припереться на тихаря и прилепить наклейки. и то если недалеко от вас есть отделение
Є швидко гроші,благо та гроші всім в Ужгороді

Prostomama, бо там є їхні відділення...

Prostomama, ну приїдуть й що вони Вам зроблять :D?

Мені також багато хто зних писали що приїдуть.Грозили розправою.Поки що нікого ще не було,та всеодно страшно бо суми у нас не маленькі.

я вчера смотрел видос на ютубе. пацан ******* прикололся с попрошаек. звонят ему и говорят когда долги отдашь. а он и говорит что приезжала выездная группа. я им отдал и они уехали. у меня говорит свидетели есть. колектор завис а потом говорит какая группа. к вам никто не приежал. а он в ответ вы же смс присылали. так они после смс приехали и я рассчитался. короче все не опишу. если интересно канал: коллектор украина. ролик называется коллектора забрали деньги[/QUOTE
Супер))) Треба буде попробувати, а то в мене грошей просять, вже майже всі їдуть і ніяк не можуть доїхати)))

Мені також багато хто зних писали що приїдуть.Грозили розправою.Поки що нікого ще не було,та всеодно страшно бо суми у нас не маленькі.
Тут писали, що Готівочка і за 1000грн може приїхати...вони і за копійку вдавляться, тож не дуже переживайте за суми... Мені от Манівео нарахували 35тис з 10-ти, а Єврогроші майже так само з 3тис, в різниці 2 міс. Так, що циферки, які вони собі малюють до ..опи!!!

Тут писали, що Готівочка і за 1000грн може приїхати...вони і за копійку вдавляться, тож не дуже переживайте за суми... Мені от Манівео нарахували 35тис з 10-ти, а Єврогроші майже так само з 3тис, в різниці 2 міс. Так, що циферки, які вони собі малюють до ..опи!!!
могут ли коллектора приезжать домой
готивочка ко мне приходила на днях. прилепили наклейки и слиняли. наклейки оторвал выкинул и забыл. если поймаю наклейщиков сделаю козью морду.

готивочка ко мне приходила на днях. прилепили наклейки и слиняли. наклейки оторвал выкинул и забыл. если поймаю наклейщиков сделаю козью морду.
Та все, що вони можуть - це "втіхаря" пртіхати і щось наклеіти!!! Я собі уявляю наскільки там зі страху повні штани, поки вони це творять!!!

Та все, що вони можуть - це "втіхаря" пртіхати і щось наклеіти!!! Я собі уявляю наскільки там зі страху повні штани, поки вони це творять!!!
потому и на тихаря. х*р знает на кого нарвешся

потому и на тихаря. х*р знает на кого нарвешся
Да-да)))Нас лякають, а самі бояться ще більше!!! От хотілось би, щоб до нас прийшли...мій тато ночами не особо спить, в день завжди хтось вдома. А на провулку три з половиною будинки і "замок" збоку...якщо поб'ють нечайно цих шакалів - ніхто і нічого не докаже!!! Тож чекаю хоч когось з нетерпінням;)

Да-да)))Нас лякають, а самі бояться ще більше!!! От хотілось би, щоб до нас прийшли...мій тато ночами не особо спить, в день завжди хтось вдома. А на провулку три з половиною будинки і "замок" збоку...якщо поб'ють нечайно цих шакалів - ніхто і нічого не докаже!!! Тож чекаю хоч когось з нетерпінням;)
:bb:

Ось це правда. Таке відчуття, що одні вони на все місто. Кожна ср*ка в їх об'явах

Да,гамнивочка то ли продала,то ли передала какой-то конторе,приходило 2 идиота предлагали подписать с ними договор,но были посланы туда куда не заглядывает солнце))))

Приїхали фін х розклеїли фото на першому поверсі а до квартири не піднялись думаю що сьогодні теж буде фотосесія,цікаво чи готівочка та швидко гроші приїдуть у них вже 2міс прострочка
Только с Вашей Готивочка приезжали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі