К-Капітал кошмарять далеких родичів

• Автор теми Автор теми Shokalo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 341

Shokalo

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
9
Бали
278
Shokalo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю форумчан. Така ситуація. К-Капітал чомусь тероризує дзвінками та смс мою далеку родичку по маминій лінії. Ні маму, ні когось ще - ні, а от саме її. Вже написав скаргу в НБУ, сподіваюся, що перестануть дзвонити. Може в когось є порада, що ще можна зробити з цими нехорошими людьми. Номеру телефона цієї родички в мене ніколи не було, де вони його знайшли, я не знаю

бажано до скарги скріншоти повідомлень додати і запис розмови , так більше шансів буде. За останній час , щось вони у багатьох аквивізувалися…
Номер , можливо , тільки такий знайшли з оточення аби хоч комусь подзвонити.
Там у них на сайті наче щось було про дзвінки ,якась форма звернення

бажано до скарги скріншоти повідомлень додати і запис розмови , так більше шансів буде. За останній час , щось вони у багатьох аквивізувалися…
Номер , можливо , тільки такий знайшли з оточення аби хоч комусь подзвонити.
Там у них на сайті наче щось було про дзвінки ,якась форма звернення
Читав, що комусь вдалося прибрати номери родичів з прозвону. Дайте, якщо можете, посилання на сайт і де та як саме писати звернення

Читав, що комусь вдалося прибрати номери родичів з прозвону. Дайте, якщо можете, посилання на сайт і де та як саме писати звернення
це наче не зовсім воно , просто немає змоги зайти в кабінет особистий там

Вітаю форумчан. Така ситуація. К-Капітал чомусь тероризує дзвінками та смс мою далеку родичку по маминій лінії. Ні маму, ні когось ще - ні, а от саме її. Вже написав скаргу в НБУ, сподіваюся, що перестануть дзвонити. Може в когось є порада, що ще можна зробити з цими нехорошими людьми. Номеру телефона цієї родички в мене ніколи не було, де вони його знайшли, я не знаю
О, так. Вони таке люблять. У мене на автоматичному прозвоні так стояли деякі люди з оточення. З 9 ранку до 18. Це треш.

Назад
Угорі