K-Kapital, Avon продали долг коллекторам

• Автор теми Автор теми pixvale
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 5K
Ооооо...ну якщо AVON видає продукцію в кредит,значить я щось пропустила....ні не пропустила....упустила момент :isterika::facepalm::ahaha:
?Так завжди було, чи як ти думаєш тьоті духи продають на столиках, візьмуть під реалізацію ще і знижка і подарунок, доречі нормальна тема, якщо вміти продавати
Да я понятия не имею что это!ни с какими Эйвон я не связан
Можливо хто із контактних чи родичів займається і не оплатив, смс розсилка йде по всих номерах

?Так завжди було, чи як ти думаєш тьоті духи продають на столиках, візьмуть під реалізацію ще і знижка і подарунок, доречі нормальна тема, якщо вміти продавати
Не знаю какие там духи...учитывая цену, не думаю что качество нормальное. Ну, духи громко сказано. Парфюмированная вода, думаю. Ибо настоящие духи стоят дорого. Насколько я осведомлен.

Можливо хто із контактних чи родичів займається і не оплатив, смс розсилка йде по всих номерах
Всмислі по номерах які указані як консультанти від людини??? :rolleyes: :oops:

Не знаю какие там духи...учитывая цену, не думаю что качество нормальное. Ну, духи громко сказано. Парфюмированная вода, думаю. Ибо настоящие духи стоят дорого. Насколько я осведомлен.
Бюджетний варіант, яким багато хто користується доречі. Кожному своє, як то кажуть

Є там пару варіантів які можна розглянути на кожен день.Але я чомусь не дуже полюбляю користуватися даною маркою.Не зашло.....

Всмислі по номерах які указані як консультанти від людини??? :rolleyes: :oops:
Всмислі кали купують борги з повним пакетом інформації, з родичами, сусідами, колегами, і от розсилку коли роблять то не вказують чий саме борг, це мій варіант, бо смс по моїх боргах приходять всім родичам?

??Ну от, а носом крутив ще, тобі доречі по акції не запропонувати, великий вибір?
Ну, я не говорю что плохая продукция. Претензия к стойкости. Я в барсетке вообщем пузырёк этот носил, если уходил на весь день. Догонятся так сказать)

Во понеслось??Мне кажется это новая контора каллов!Есть 3 МФО,Талион пропустим,Динеро ,МайКредит...Может они перепродали неизвестной конторе?

Всмислі кали купують борги з повним пакетом інформації, з родичами, сусідами, колегами, і от розсилку коли роблять то не вказують чий саме борг, це мій варіант, бо смс по моїх боргах приходять всім родичам?
Нда....оце так....

В ейвоні??

Во понеслось??Мне кажется это новая контора каллов!Есть 3 МФО,Талион пропустим,Динеро ,МайКредит...Может они перепродали неизвестной конторе?
Скоріше всього,що хтось із оточення Вас зареєстрував як консультанта в ейвон.

?Не обов'язково що б у вас були борги там, ймовірно що хтось із оточення.
Це пізд€ць?В мене просто інших слів нема :pardon:
Чого?

Назад
Угорі