MoneyVeo Історія прострочення у Манівео. Передали до АФК / Таліон. Отримано листа про "Розірвання договору".

• Автор теми Автор теми Ruthless_Cat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K

Ruthless_Cat

Форумчанин
Дописи
228
Реакції
155
Бали
343
Ruthless_Cat не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день.
Історія наступна:
- Кредит було протерміновано ще 26.09.2024, з тілом 7 000 грн і загально до повернення суми за кредитом - 8 300 грн.
- Згодом Манівео передали справу до АФК / Таліон Плюс. Ті в свою чергу на електронку надсилали листи з вимогою сплати на їх рахунки суми 21 330 гривень 75 копійок, а ще пізніше і до 28 000 гривень, наразі вона зросла до 29 630 гривень 55 копійок.
- Сьогодні отримав електронного листа з назвою теми - "Розірвання договору", зміст листа буде закріплено нижче.
Питання наступне, що це може означати?
Це натяк на те, що вони збираються звертатись до суду?

1751719902084.webp

До цього дня від них не надходило електронного листа про лояльні умови закриття кредиту.
Можливо й відправляли, однак на пошті немає ніде. Ні у спамі і у головній, лише надходили з вимогою закриття за ту ціну котра кратно вище тіла кредиту.

Почитав на форумі інформацію за схожою назвою і темою, поки виглядає як звичайне залякування.
Якщо в когось є більш актуальна інформація стосовно того, що очікувати від Таліон Плюс / АФК по кредитам від Манівео у 2025, то відпішіть, буду вдячний.

Останнє редагування:
приходило подібне колись , кредиту вже майже рік. Не так давно пропонували 1,5 тіла. Почекаю ще трохи , якщо то ні то буду платити. Десь раз в місяць приходить лист на пошту про лояльні умови.
Оточенню смс періодично розсилають.
Сумма така як і у вас майже

приходило подібне колись , кредиту вже майже рік. Не так давно пропонували 1,5 тіла. Почекаю ще трохи , якщо то ні то буду платити. Десь раз в місяць приходить лист на пошту про лояльні умови.
Оточенню смс періодично розсилають.
Сумма така як і у вас майже
Зрозумів, дякую за відгук.

Я їм написала у відповідь: "Подавайте в суд! Суд призначить виплату тіла + судові витрати. Мені так буде вигідніше". Вони помовчали-помовчали і через місяць чи два запропонувпли закрити за тіло 😄

Я їм написала у відповідь: "Подавайте в суд! Суд призначить виплату тіла + судові витрати. Мені так буде вигідніше". Вони помовчали-помовчали і через місяць чи два запропонувпли закрити за тіло 😄
геніально))) вам написав хтось чи лист на електронку прийшов?

До цього дня від них не надходило електронного листа про лояльні умови закриття кредиту.
Можливо й відправляли, однак на пошті немає ніде. Ні у спамі і у головній, лише надходили з вимогою закриття за ту ціну котра кратно вище тіла кредиту.

Почитав на форумі інформацію за схожою назвою і темою, поки виглядає як звичайне залякування.
Якщо в когось є більш актуальна інформація стосовно того, що очікувати від Таліон Плюс / АФК по кредитам від Манівео у 2025, то відпішіть, буду вдячний.
Это означает что платить надо талону, талион ни кому не звонит , за них работает АФК
Долго писали за тело ( в моем случае почему то у них это тело и первичный процент от манивео)
Недавно АФК написали на электронку гарантийный лист на 50%, или переуступаем договор
Я так подумал что вернут Талиону а те пойдут в суд, нашкреб деньги и оплатил, довидку прислали
Так что полный игнор и ожидание

Ну звісно ж, ви їх погодували. Раніше я теж закривав їх за тіло й за пів тіла, але як згадаю скільки пролонгаціями віддав грошей, то це жах просто.
Ну кінцевий краще так закінчити, чим потім сидіти на стрьомі
Або кешбек або Х Х2
У мене майже 100к нарахували і чим закінчилось би хєр єго

Назад
Угорі