Ван
Форумчанин
- Дописи
- 510
- Реакції
- 228
- Бали
- 2625
Ван не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт..вирішила і я після майже двох років прострочки у всіх Своїх МФО завести щоденник.Чому історія лoxа? Бо інакше себе у цій справі я назвати не можу.Початок як і у всіх.брала один закрила вчасно,здалось що це класно бо коли треба грошей то є паличка виручалочка.Потім знов взяла.потім інший щоб пролонгуватись і так понеслось.Дійшло до того що моя голова вже не витримувала.Я постійно думала коли і як пролонгувати той чи інший кредит.І одного літнього дня мені поралась реклама закриємо кредити за певну суму.чому я повелась не знаю.але вони так запевняли що допоможуть що всі гроші що були на пролонгації я кинула їм.А вони звичайно обдурили.і нічого навіть не думали робити.Тому у прострочки я увійшла не по своїй волі а по життєвій ситуації.І так як я нічого не знала про прострочки я до них не підготувалась.тому МФО швидко злизали всю інформацію з соц мереж з карток і з усюди звідки можна.Про треш який відбувався далі писати не буду бо всі і так знають як вони працюють.Але я рада що так сталось бо годувати їх вже не ставало сили.і можливо якби не ця ситуація то 13мфо можливо б не обійшлось.
За цей час я вже закрила:
1мані4ою(першими на всіх їх умовах)
2.кошельок зробили ще до війни ВП і зняли гроші з карти.тому він закритий
3.смартівей закрила за тіло.
4.містер Мані декілька днів назад закрила за тіло
5.сос кредит закрию найближчим часом за пів тіла
5.кумо пропонують тіло також закрию.
Решту це кредит7 і бізнес позика у кредит експрес і вони хочуть за кожен кредит по 3 тіла. ідуть за кораблем до кращих умов.Манівео і гоуфінгоу у ЄАПБ пропонують два тіла на розбиття на 3 місяці.але нііі.бо стільки було пролонгації що оплатила те що брала давно.Слон пропонують тіло можливо у недалекому майбутньому закрию.ще ваша готівочка коли будуть гроші буду дзвонити.Діджи фінанс слали смс про акцію.але вона не дуже вигідна.коли назбираю гроші буду сама до них дзвонити і говорити за тіло...Ну ось якось так.!!!
За цей час я вже закрила:
1мані4ою(першими на всіх їх умовах)
2.кошельок зробили ще до війни ВП і зняли гроші з карти.тому він закритий
3.смартівей закрила за тіло.
4.містер Мані декілька днів назад закрила за тіло
5.сос кредит закрию найближчим часом за пів тіла
5.кумо пропонують тіло також закрию.
Решту це кредит7 і бізнес позика у кредит експрес і вони хочуть за кожен кредит по 3 тіла. ідуть за кораблем до кращих умов.Манівео і гоуфінгоу у ЄАПБ пропонують два тіла на розбиття на 3 місяці.але нііі.бо стільки було пролонгації що оплатила те що брала давно.Слон пропонують тіло можливо у недалекому майбутньому закрию.ще ваша готівочка коли будуть гроші буду дзвонити.Діджи фінанс слали смс про акцію.але вона не дуже вигідна.коли назбираю гроші буду сама до них дзвонити і говорити за тіло...Ну ось якось так.!!!