Investrum смс про нотаріальне

• Автор теми Автор теми Mika0426
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 3K
о, як у Вас риторика змінилась)
молодець!
Взагалі забила. Немає на це все запасних нервів
о, як у Вас риторика змінилась)
молодець!
Мені здаеться всі спочатку нервують. Бо це реально страшно. Невідомість що буде далі і чим це все обернеться. Я якщо форум не читала то з'їхала напевне зглузду чи влізла би в якісь часні кредити чи ще в якусь хрень

Останнє редагування:
Взагалі забила. Немає на це все запасних нервів

Мені здаеться всі спочатку нервують. Бо це реально страшно. Невідомість що буде далі і чим це все обернеться. Я якщо форум не читала то з'їхала напевне зглузду чи влізла би в якісь часні кредити чи ще в якусь хрень
Нервують- не те слово! У мене ніколи в житті ніразу не було просрочки по кредитам. Уже коли ситуція вийшла з під контролю, я знайшла цей форум і вирішила-досить!!!! цих упирів годувати. Зараз третій тиждень морожусь -дзвінки мені,сусідам,писанина у вайбер,телеграм, на пошту... Всі лякають, серце вже третій день болить,ночами не сплю, на роботі теж з мене мало користі. На кожний дзвінок офісного телефону тремчу, як миша,думаю дзвонять колектори за мої борги. І це тільки початок... Як все це витримати???

Нервують- не те слово! У мене ніколи в житті ніразу не було просрочки по кредитам. Уже коли ситуція вийшла з під контролю, я знайшла цей форум і вирішила-досить!!!! цих упирів годувати. Зараз третій тиждень морожусь -дзвінки мені,сусідам,писанина у вайбер,телеграм, на пошту... Всі лякають, серце вже третій день болить,ночами не сплю, на роботі теж з мене мало користі. На кожний дзвінок офісного телефону тремчу, як миша,думаю дзвонятколектори за мої борги. І це тільки початок... Як все це витримати???
maxima, а звідки вони беруть номери телефонів сусідів хоч? Якщо прописка не збігається з фактичним місцем проживання, яких сусідів будуть шукать?

maxima, а звідки вони беруть номери телефонів сусідів хоч? Якщо прописка не збігається з фактичним місцем проживання, яких сусідів будуть шукать?
Мені теж цікаво. Я живу в селі,прописка з проживанням співпадають. У сусіда інший номер будинку, номерів телефонів ні його ні його дружиги не знаю,не було необхідності. Мені давали слухати запис розмови( у них дочка трошки розбитніша,заставила представитись дзвонилку)-то ПІБ сусіда вони теж знають. Крім селфі ( я їм написала,що сусід подав заяву у нбу і кіберполіцію) ще хтось телефонує. У мене 23 шараги, по всіх прострочка, і оце як всі сусідові дзвонитимуть, то хоч вішайся...

Назад
Угорі