Ира
Читач
- Дописи
- 19
- Реакції
- 7
- Бали
- 1760
Ира не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
И мы Ц-городской))До меня в Ц-Городской, а у вас какой р-он.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И мы Ц-городской))До меня в Ц-Городской, а у вас какой р-он.?
Инспектор выездной группы с прокуратуры печерского суда!Интересно он инспектор чего? Полиции или пожарной службы.
И ко мне не доехалІ що???
Ні до кого так і не доїхав???
Не виконав Федоренко взятих на себе обов'язків нанести візит???
Заречный)О и мы с КР) какой район?
Почти рядом)Заречный)
Много у Вас долгов?Почти рядом)
да,очень.А у Вас?Много у Вас долгов?

Супер!!Маленький вірш про маленького колектора Федоренка!!!!
Федоренко дурбалей
Не доїхав до людей!
Всі на чай його чекали,
Пирогів понапікали.
По дорозі заблидилось,
Десь у полі зупинилось.
Під кущем сидить тремтить
І під ніс щось там бубнить.
З переляку аж трясеться
Серце в п'ятках його б'ється!
Ви куди його послали???
Що чорти його порвали!
Може він не Федоренко?
А Козленко чи Дубенко?
То воно у вас там страшне,
Під кущем сидить нещасне!

Якби воно прочитало! От кому воно пише - хай перепишуть і відправлять. Не заперечую!Супер!!![]()
![]()
![]()

Не варто до мене вчора їхав і недоїхав чекала чекалаВсім привіт) До когось їхав інспектор Федоренко)бо до мене сьогодні приїде!)))) з 16.30 до 19.00 прослили заплатити або бути вдома)Просто незнаю чи встигну з роботи...чи може не варто спішити?

Инспектор Пидаренко? Я очки где-то задел....плохо вижу фамилию....Всім привіт) До когось їхав інспектор Федоренко)бо до мене сьогодні приїде!)))) з 16.30 до 19.00 прослили заплатити або бути вдома)Просто незнаю чи встигну з роботи...чи може не варто спішити?
Всім Привіт.До мене Григорян вже 3 місяці їде , а сьогодні прийшло повідомлення , що завтра з 10:00 до 19:00 приїде Федоренко в складі 4-х осіб ))))Всім привіт) До когось їхав інспектор Федоренко)бо до мене сьогодні приїде!)))) з 16.30 до 19.00 прослили заплатити або бути вдома)Просто незнаю чи встигну з роботи...чи може не варто спішити?
Мабуть візьме ще свою бабцю, внучату плимінницю і двоюрідного дядька ... нафіг ті документи - стіл готуйте !Всім Привіт.До мене Григорян вже 3 місяці їде , а сьогодні прийшло повідомлення , що завтра з 10:00 до 19:00 приїде Федоренко в складі 4-х осіб ))))
Попросили мати при собі документи і очікувати )))