Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ще не вечiр..Це лише третя.Та ну почитайте ж...
Третя тема за сьогодні!
Гад же тиМожливо плавно доберемся до "Інспектор Гаджет".
Ой, не накличте!Телепортация, мой друг, телепортация. Как дети малые, ей Богу
А почему ко мне не едет?Что за дискриминация!?
Особенно Федоренко!))) Я уже давно поняла, раз в нашем государстве не получается по закону от таких отбиваться, остается только оборжаться от их приколов)Мне просто интересно,они что реально думаю,что я испугаюсь приезда 4 человек во главе с Федоренко и побегу платить?? Не ну на ,что они такими смс рассчитывают?
Точно такое пришло, только мне написали ещё какие-то документы подготовить)Всім привіт) До когось їхав інспектор Федоренко)бо до мене сьогодні приїде!)))) з 16.30 до 19.00 прослили заплатити або бути вдома)Просто незнаю чи встигну з роботи...чи може не варто спішити?
До мене теж він їде. І теж в той же час. Я на Полтавщині. ))Чекаю з нетерріннямВсім привіт) До когось їхав інспектор Федоренко)бо до мене сьогодні приїде!)))) з 16.30 до 19.00 прослили заплатити або бути вдома)Просто незнаю чи встигну з роботи...чи може не варто спішити?
Кешбери шалит))Ко мне едет тоже. В это же время .Уже жду
До меня в Ц-Городской, а у вас какой р-он.?О и мы с КР) какой район?
Ха.От якби фреймут, то варто би було поспішити
А я ялинку прикрасила,мівінку йому запарила,думаю з дороги голодний будe Фeдорeнко.А він нeгідник нe ідe???Як так людeй обманювати????Григорян не приїхав...Федоренко тоже не може оприділитися куди він має їхати...як так можна...)))))
отож,я гeть розстроіласьЖдала Федоренко в 10, не было. Написали с 16.30 до 19 - нету. Тьфу, зря пирожков напекла![]()
Ні нeдоіхав,він нас обманувНу хоть к кому-то доехал этот «инспектор»?)))

За підсумками 2019-го року, золоту табличку "Ревізор" отримує інспектор Федоренко!!!!!

До мене сьогодні мав приїхати у Львів 16.30-19.00 шось не приїхавВсім привіт) До когось їхав інспектор Федоренко)бо до мене сьогодні приїде!)))) з 16.30 до 19.00 прослили заплатити або бути вдома)Просто незнаю чи встигну з роботи...чи може не варто спішити?
Кому приходило такое смс?
БоТернопіль)))
Так ждали же)) уборка- готовка и все впустую))Уже 22,45, а люди ніяк не вгомоняться зі своїм інспектором!)
Та ясноє дєло, ну явно ж не приїхавНадо на них в суд подать за ложные обещания( люди готовились- ждали)) а ни в очередной раз обманули((
Так ждали же)) уборка- готовка и все впустую))