Інспектор Федоренко

• Автор теми Автор теми Janka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 85
  • Перегляди Перегляди 5K
Мне просто интересно,они что реально думаю,что я испугаюсь приезда 4 человек во главе с Федоренко и побегу платить?? Не ну на ,что они такими смс рассчитывают?
Особенно Федоренко!))) Я уже давно поняла, раз в нашем государстве не получается по закону от таких отбиваться, остается только оборжаться от их приколов)

Всім привіт) До когось їхав інспектор Федоренко)бо до мене сьогодні приїде!)))) з 16.30 до 19.00 прослили заплатити або бути вдома)Просто незнаю чи встигну з роботи...чи може не варто спішити?
Точно такое пришло, только мне написали ещё какие-то документы подготовить)

Всім привіт) До когось їхав інспектор Федоренко)бо до мене сьогодні приїде!)))) з 16.30 до 19.00 прослили заплатити або бути вдома)Просто незнаю чи встигну з роботи...чи може не варто спішити?
До мене теж він їде. І теж в той же час. Я на Полтавщині. ))Чекаю з нетеррінням
Ко мне едет тоже. В это же время .Уже жду
Кешбери шалит))

Ждала Федоренко в 10, не было. Написали с 16.30 до 19 - нету. Тьфу, зря пирожков напекла :beee:

Григорян не приїхав...Федоренко тоже не може оприділитися куди він має їхати...як так можна...)))))
А я ялинку прикрасила,мівінку йому запарила,думаю з дороги голодний будe Фeдорeнко.А він нeгідник нe ідe???Як так людeй обманювати????
Ждала Федоренко в 10, не было. Написали с 16.30 до 19 - нету. Тьфу, зря пирожков напекла :beee:
отож,я гeть розстроілась
Ну хоть к кому-то доехал этот «инспектор»?)))
Ні нeдоіхав,він нас обманув

До мене сьогодні мав приїхати у Львів 16.30-19.00 шось не приїхав
Кому приходило такое смс?
Бо

Надо на них в суд подать за ложные обещания( люди готовились- ждали)) а ни в очередной раз обманули((
Уже 22,45, а люди ніяк не вгомоняться зі своїм інспектором!)
Так ждали же)) уборка- готовка и все впустую))

Надо на них в суд подать за ложные обещания( люди готовились- ждали)) а ни в очередной раз обманули((

Так ждали же)) уборка- готовка и все впустую))
Та ясноє дєло, ну явно ж не приїхав:rofl:

Моєму батькові сусіди сказали, що мене сьогодні шукав якийсь чоловік. Я сумніваюсь, що хтось приїздив - живу далеко від Києва, але, хто то був, цікаво.

Назад
Угорі