ІНФОРМАЦІЯ ПО ЄВРОГРОШАМ ТА ГОУФІНГО: треба повернути переплати військовому

• Автор теми Автор теми I DU K VAM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 674

I DU K VAM

Форумчанин
Дописи
165
Реакції
241
Бали
5125
I DU K VAM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Використання великих літер у повідомленнях (капслок)
НУЖНА ІНФОРМАЦІЯ ПО ЄВРОГРОШАМ ТА ГОУФІНГО ,треба повернути переплати ,у кого є якась інформація та як зв’язатися з ними відгукніться .
У КОГО Є КОНТАКТИ ЄВРОГРОШІ ТА ГОУФІНГО ,відгукніться .

НУЖНА ІНФОРМАЦІЯ ПО ЄВРОГРОШАМ ТА ГОУФІНГО ,треба повернути переплати ,у кого є якась інформація та як зв’язатися з ними відгукніться .
У КОГО Є КОНТАКТИ ЄВРОГРОШІ ТА ГОУФІНГО ,відгукніться .
Ви можете з ними зв*язатись,попередньо отримавши актуальну адресу інформацію від Національного Банку,тому що у мене був кредит не закритий у сслоан,мистер кеш,кешберри ,я писала звернення і Нацбанк надав актуальну інформацію ,деякі МФО закрились ,але тіж самі власники відкрили нові контори ,я зверталась вже до нових за списанням

Ви можете з ними зв*язатись,попередньо отримавши актуальну адресу інформацію від Національного Банку,тому що у мене був кредит не закритий у сслоан,мистер кеш,кешберри ,я писала звернення і Нацбанк надав актуальну інформацію ,деякі МФО закрились ,але тіж самі власники відкрили нові контори ,я зверталась вже до нових за списанням
Дякую Вам за інформацію

Підскажіть будьласка як правильно це зробити ?Звернутися до Нац Банку

Так вони ж вже у кращі світи давно пішли. А все 💩, що залишилося, скинули топ-кровосісям євротігіпкам, в мене теж цей слід телепається майже чотири роки

Назад
Угорі