Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я так поняла,що суду мені з ними не уникнути (У мене теж діло в суді.Ухвала вже є,чого хоче ця європейська ще не знаю.Чекаю документи.
Скоріше за все. Мені теж написували та наярювали, ніяких поступок не пропонували за 2 роки, суми- хмарочос. Понили і подали до суду, чекаю на документи, платити їм нічого не збираюсьЯ так поняла,що суду мені з ними не уникнути (
Жах...на даний момент в мене тиша,ніхто не дзвонить і не пиши,я ще маю надію що все минеСкоріше за все. Мені теж написували та наярювали, ніяких поступок не пропонували за 2 роки, суми- хмарочос. Понили і подали до суду, чекаю на документи, платити їм нічого не збираюсь
навіщо подавати по всім одразу, якщо можна подати по кожному з заявленням правничоїДивно, але подали всього по 1 договору з 4.
ну у них и калькуляторСьогодні прилетіла в дію ухвала про відкриття провадження по позову колект центру. Дивно, але подали всього по 1 договору з 4. По Маніфою, тіло 3000, просять стягнути 30000 + судовий збір+ витрати на юридичну допомогу.![]()
Не знаю а раптом факап, це ж свої витрати на юриста + моїнавіщо подавати по всім одразу, якщо можна подати по кожному з заявленням правничої
з вами не зайде - з іншими зайде. це конвейерНе знаю а раптом факап, це ж свої витрати на юриста + моїой як не вигідно Х4) Я гадаю, що це проба- зайде або ні, як зайде то полетять і решта, а як ні то будуть дзвонити і клянчити далі
Ага, взяла 3 тисячі віддай 42))ну у них и калькулятор
Та я це розумію прекрасноз вами не зайде - з іншими зайде. це конвейер
у сина до 2т тіло, скільки захочуть я не уявляюАга, взяла 3 тисячі віддай 42))
Та я це розумію прекрасно