Інфінанс або колект центр

• Автор теми Автор теми Няша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 2K

Няша

Форумчанин
Дописи
265
Реакції
79
Бали
5125
Няша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Народ поможіть,прислали мені це повідомлення колект центр,а точніше інфінанс.брала 4 роки тому кредит в позичці 11000грн, тепер хочуть три тіла щоб я їм виплатила,а ні то відмова і суд.скажіть що від них чекати?чи дійсно подадуть в суд?я вже просто в паніці

Вкладення

• Screenshot_2024-02-06-16-38-56-561_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-02-06-16-38-56-561_com.viber.voip.webp
    81 Кб · Перегляди: 109
Народ поможіть,прислали мені це повідомлення колект центр,а точніше інфінанс.брала 4 роки тому кредит в позичці 11000грн, тепер хочуть три тіла щоб я їм виплатила,а ні то відмова і суд.скажіть що від них чекати?чи дійсно подадуть в суд?я вже просто в паніці
Суд,це не боляче)
При кваліфікованому захисті навіть "приємно")

Треба ще мати такий захист і стільки бабла на той захист)
Треба мати бажання себе відстоювати....А затрати мінімальні.
Ви стільки на форумі,що маєте знати,що юристи ,тут присутні,працюють відмінно....
Але на вас ще ніхто не подав)
Це просто смс....
Не варто так хвилюватись.

Треба мати бажання себе відстоювати....А затрати мінімальні.
Ви стільки на форумі,що маєте знати,що юристи ,тут присутні,працюють відмінно....
Але на вас ще ніхто не подав)
Це просто смс....
Не варто так хвилюватись.
Та коли так було як ви кажете,надіюся що то лише страшилки

Да я ще не вирішив , чи треба судитись. Вони пропонують ще закрити) під час суду)
То класно,а то мені щось не дуже хочеться щоб вони подавали на мене в суд)
Да я ще не вирішив , чи треба судитись. Вони пропонують ще закрити) під час суду)
Ви мене трохи заспокоїли

То класно,а то мені щось не дуже хочеться щоб вони подавали на мене в суд)

Ви мене трохи заспокоїли
Так чому? Вони подали до суду і кажуть, хочеш відізвеи позов ,якщо заплатиш половину того що хочуть в позові. Якщо вам це заспокоїть то норм)

Так чому? Вони подали до суду і кажуть, хочеш відізвеи позов ,якщо заплатиш половину того що хочуть в позові. Якщо вам це заспокоїть то норм)
Вже
Вже не норм!

Назад
Угорі