PHOENIX981
Форумчанин
- Дописи
- 54
- Реакції
- 39
- Бали
- 308
PHOENIX981 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну ось настав мій час ...Тільки що програв 5500 грн за 20 хв це були мої останні гроші .. Я відчуваю лише ейфорію у мене таке в перший раз ..З кредитів у мене залишилось 14 тисяч (4 тисячі Зе кредит ) це тіло кредиту вони хочуть 11 тисяч проте хай ідуть на..уй .Дінеро згоден щоб відав 10 тисяч це тіло кредиту . Дінеро отримає свої гроші )... Що ще сказати мені не боляче і навіть я радий що так вийшло .. Дійсно я вважав ,що зможу жити лише на ставках і не працювати більше проте ось реальність ..Я радий ,що все так вийшло .. Хотів купить собі айфон но тепер буду без айфона ))))Буду працювати на стройці піднімати економіку України ))Лудоманія -це жахлива і небезпечна залежність ...Цікаво як я себе буду почувати завтра ?А поки я веселий і щасливий ..Доречі я помітив прогрес з 90 тисяч боргів у мене залишилось 14 МФО ну і комуналка 22 тисячі ..Виходить 36 тисяч ..Ну не так все і погано..Я як Фенікс мене вбивають я знову народжуюсь ..5000$ просадить на біржі Бінанс ,тепер і це ще ..Ще й з дівчиною посварився ..Ну короче весело ))В 19 років уже маю досвід на всі 100% , головне не падати духом бо тоді буде боляче ..Батькам я не скажу про сьогоднішню подію ,це були мої гроші ..Б"я забувся що винен 100 баксів другу ..Оце я олух прийдеться брати кредит ..Весело ..
Останнє редагування: