Ігнор дзвінків від МФО

• Автор теми Автор теми Ysist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 136

Ysist

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
6
Бали
3
Ysist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, ігнорую дзвінки десь тиждень з половиною. Маю 20 МФО не більше 5000 грн. Від більш досвідчених людей хочеться отримати пораду, що краще, ще ігнорувати чи домовлятися? Більшості МФО висилав на пошту лист з тим що не даю добро на обробку даних третіх осіб яких я не вказував, та те що комунікацію буду вести тільки у письмовому виді. Але наярюють дай Боже, хвилями, один день дуже багато, другий день менше. Всім попередньо гарно дякую!

Деякі МФО через смс почали пропонувати скидки але вони дуже маленькі, деякі погрожувати що вишлють листа до дому та на роботу і ще якщо сьогодні не врегулюю питання то будуть наслідки. Я так зрозумів це шаблонні повідомлення

Найшвидші МФО лиш через 1-1.5 почнуть слати щось адекватне. Але краще пошукати по форуму інфу за кожне МФО

Найшвидші МФО лиш через 1-1.5 почнуть слати щось адекватне. Але краще пошукати по форуму інфу за кожне МФО
Дякую за відповідь. Читав що з Є-грошима важкенько. Ще є прострочка в біт кепітал та лайт кредо. Щось вони там погрожували, фото моє мені присилали, вибрав тактику максимального ігнору. Поки все тихо з ними😅

Смски ничего не значат.
На звонки отвечать не надо. Не царское это дело... С плебеями общаться.

Доброго дня)
Та вони і через різні месенджери якщо захочуть вам щось запропонувати, то знайдуть. Розмовляти з ними - гибле діло, бо крім погроз і тиску нічого хорошого не почуєте, а їм цього і треба. У мене Слони були, з якими я спілкувалася в вайбері, то вони мені настойчиво казали брати трубку і домовлятися по телефону, так краще і швидше. Ага))) обійдуться, так що продовжуйте ігнорити, не тріпайте собі нерви. А на повідомлення відповідайте, так краще. Ну ми так робили з чоловіком. Є можливість подумати, що відписати.

Доброго дня)
Та вони і через різні месенджери якщо захочуть вам щось запропонувати, то знайдуть. Розмовляти з ними - гибле діло, бо крім погроз і тиску нічого хорошого не почуєте, а їм цього і треба. У мене Слони були, з якими я спілкувалася в вайбері, то вони мені настойчиво казали брати трубку і домовлятися по телефону, так краще і швидше. Ага))) обійдуться, так що продовжуйте ігнорити, не тріпайте собі нерви. А на повідомлення відповідайте, так краще. Ну ми так робили з чоловіком. Є можливість подумати, що відписати.
Поки роблю так як ви кажете, вже тиждень з половиною. На багато легше стало, домовлятися також легше але дзвінки продовжуються, просто цікаво які наслідки можуть бути якщо їх ігнорувати

Поки роблю так як ви кажете, вже тиждень з половиною. На багато легше стало, домовлятися також легше але дзвінки продовжуються, просто цікаво які наслідки можуть бути якщо їх ігнорувати
Ніяких) нерви будуть ціліші у вас)

Все прохаванные форумчане со звонилками не общаются. Делайте выводы.

Назад
Угорі