Ідея банк - звільняємо від кабали

• Автор теми Автор теми Yurist
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yurist

Заблокований
Дописи
4284
Реакції
5622
Бали
3360
Yurist не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановні форумчане!
Для тих хто має кредити в Ідея Банку.
Якщо Ви у себе в договорі маєте графу - комісія за обслуговування кредиту і маєте бажання від неї позбутись- пишіть на *********************.
Зробимо швидко і якісно))

Шановні форумчане!
Якщо Ви у себе в договорі маєте графу - комісія за обслуговування кредиту і маєте бажання від неї позбутись- пишіть на *********************.
Здравствуйте!
ну есть у меня такая комиссия, но судебные дела по договорам идея банка, где эту комиссию признали незаконной, касаются договоров, заключенных до вступления в силу закона про споживче кредитування
комиссия идея банка при всей своей безбожности, не противоречит нынешнему законодательству. Как то полгода назад я носился с мыслью подать на них в суд по этому делу, но перечитал много дел в реестре, и понял, что по новым договорам это бесперспективно

Здравствуйте!
ну есть у меня такая комиссия, но судебные дела по договорам идея банка, где эту комиссию признали незаконной, касаются договоров, заключенных до вступления в силу закона про споживче кредитування
комиссия идея банка при всей своей безбожности, не противоречит нынешнему законодательству. Как то полгода назад я носился с мыслью подать на них в суд по этому делу, но перечитал много дел в реестре, и понял, что по новым договорам это бесперспективно
глубоко ошибаетесь!
мы недавно выиграли дело!))

Коли вступив в силу закон про споживче кредитування? В мене кредит від 2018 року

Коли вступив в силу закон про споживче кредитування? В мене кредит від 2018 року
ми не прив'язані до нового закону. рішення по кредиту, який був оформлений після вступлення в законну силу ЗУ Про споживче кредитування.

Это только по идея банку?

Шановні форумчане!
Добрий вечір . Де саме шукати цей пункт в договорі і вартість "позбуття" .це стосується кредитів готівкою ?

У меня договор на 4 года. Устала платить. ( рассмотрю предложения .

пишіть на пошту *********************
обсудимо

ми не прив'язані до нового закону. рішення по кредиту, який був оформлений після вступлення в законну силу ЗУ Про споживче кредитування.
Ви ,самі подавали в суд,чи Ідея?

те, що виграли в касації- ми подавали.
але зараз вже є клієнти, де Ідея позивач.

комісія за обслуговування кредиту
Не подскажете +/- в каком разделе искать данную графу? Перечитал от корки до корки, что то в упор даже похожего нет. Брал кредит наличкой 12к. Плачу уже пол года, но что то сумма как то не двигается в личном кабинете особо

Шановні форумчане!
У меня есть такой пунктик. Но если развлрошить осиное кубло а я давно им не плачу. Надо посчитать что там. Отпишусь. Спасибо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі