Сонечко ясне
Форумчанин
- Дописи
- 64
- Реакції
- 58
- Бали
- 158
Сонечко ясне не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Влізла із банками і МФО конкретно.Пролонгувала скільки могла.Зарплата майже вся туди йшла.Шо там зарплата.Я вбехкала на тих уродів з їхніми % три паї.Можна було хату непогану купити.Не спала,майже не їла(я досі не можу набрати нормальну вагу).Вибачайте,що суржиком пишу,я з Полтавс.обл.,ми тут всі такі.Потім натрапила на цей сайт.Читала взахльоб.Була я під іншим ім'ям більше року в Антиколекторі.Боже,скількох людей і адвокатів з форума я замучила своїми питаннями.З одним із них навіть по телефону спілкувалася.Дякую їм всім.Після постійного читання зрозуміла,що таких як я багато.І в більшості влазять у це г..но не від світлої полоси в житті.Понаудаляля такого в телефоні(треба ж було і вайбер і все на світі),полетів мій телефон у краще життя.Ні електр.почти,ні фото,ні номерів,ні Антиколектора.Я його форумчанкою була більше року.Дуже боялася що дізнаються мама і отчим,свекруха.Але платити було нічим.І понеслося.Їм усім звонять,смс шлють,листи в почтов.ящику регулярно були.Колег з роботи доставали.І що ви думаєте?Батьки не вбили,пишу,значить жива.Свекруха правда і зараз дуже переживає що в її сина через мене хату заберуть.Звонили ті всі ур*ди часто.Потім якось заспокоїлася трішки,поставив чоловік блок на "новому"телефоні.Із зарплати почали вираховувати Пумб і манівео.Збирала кошти на адвоката.Тут війна.Які можуть бути кошти з такими цінами і зарплатами?Перестали вираховувати із ЗП.Успокоїлася.Іноді заходила, перечитувала,що там в нашому Антиколекторі.І тепер знову до вас.Ото як до церкви...Поки в нас все добре ми і раді,коли біда-починаємо про неї згадувати і молитися щоб все знову було добре.Тепер знову по сто раз на день ту ЗП карту перевіряєш,заблокували чи ні?(мені на неї не тільки ЗП капала,отже це не цільовий рахунок).Знову ті ур*ди телефон обривають,смс присилають.Можливо моє повідомлення прочитають новенькі.Рідненькі,не бійтеся зізнатися рідним,спіть і їжте хоч і через силу,НЕ ПЛАТІТЬ ЇХ НАДУМАНІ % РАДИ БОГА,це ще більша пастка.Життя в нас одне,тим більше зараз його треба цінувати ще більше.Пишіть,буду завжди рада.Ваше сонце з Полтави.