І я з вами.....

• Автор теми Автор теми Руде Дівча;)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 1K
Ой я вас прошу....у мене також село....і що мене хтось з них(односельчан) забезпечує що я маю боятися що вони подумають і скажуть!?це все в нашій голові!кажу всім хто каже що дзвонять : дзвонять шахраї, номер нічий не давала....блокуйте,посилайте ,пишіть в поліцію.... незнаю нічого....моя хата скраю....чим більше кіпішуєте тим більше заганяєте себе....а вмирати за таку х....йню....моліться щоб ваша дитинка здорова була,і ваші рідні.....і кажіть дякую за кожний новий день..... дехто може вже цей день не побачити...і не через МФО...а через якусь хворобу.....
Одна женщина уже выехала из села по этой же причине. Звонили всем и на работу, и домой , не хочется повторить её судьбу. Сегодня собралась с духом и по закрывала все аккаунты, ок, и вк удалила на х... Фейсбук -отключила синхронизацию контактов и очистила что были.... Мужу сказала что платить не будем или будем по возможности, подругу предупредила-она контактное лицо по некоторым.... Буду надеяться что поможет.....

Одна женщина уже выехала из села по этой же причине. Звонили всем и на работу, и домой , не хочется повторить её судьбу. Сегодня собралась с духом и по закрывала все аккаунты, ок, и вк удалила на х... Фейсбук -отключила синхронизацию контактов и очистила что были.... Мужу сказала что платить не будем или будем по возможности, подругу предупредила-она контактное лицо по некоторым.... Буду надеяться что поможет.....
Я вам веду що це в нашій голові,і як ви себе поставите в суспільстві... зараз у людей своїх проблем куча.... уявіть що це вам дзвонять поповоду вашої односельчанки,і що ну поговорите ви з своїм чоловіком про це...а ще тим паче якщо вона вам скаже, незнаю хто це ...якісь шахраї....ви просто пошлете їх(хто дзвонить),і забудете....так що....не зациклюйтеся на думці інших.... скільки людей,стільки й думок....стійте на своєму.... будьте впевнені в собі.... зразу важко морально,а потім як рукою знімає всю печальку....мфо це взагалі мєлочі жизні....

Я вам веду що це в нашій голові,і як ви себе поставите в суспільстві... зараз у людей своїх проблем куча.... уявіть що це вам дзвонять поповоду вашої односельчанки,і що ну поговорите ви з своїм чоловіком про це...а ще тим паче якщо вона вам скаже, незнаю хто це ...якісь шахраї....ви просто пошлете їх(хто дзвонить),і забудете....так що....не зациклюйтеся на думці інших.... скільки людей,стільки й думок....стійте на своєму.... будьте впевнені в собі.... зразу важко морально,а потім як рукою знімає всю печальку....мфо це взагалі мєлочі жизні....
Дякую за підтримку, за два дні спілкування на сайті трохи заспокоілась. А то вже і чоловіку вдома місця мало було від моіх істерик. Благо мала у баби з дідом- не хотілося аби вона це бачила і відчувала на собі..

Страшно, сумно, але це кінець..... 11мфо і грошей нуль, просрочок ще немає але через кілька днів будуть.... Соромно, але це як наркотична залежність-розумієш що маєш зупинитись, але не розумієш як... Рідня вже двічі допомагала грошима, але цього не вистачало і знову все по колу.... А тут ще і коротке замиканння в будинку-пожежа 3 місяці тому і повна безвихідь. Якби не дитина вже б наклала на себе руки..... Не розумію як і головне навіщо жити далі... Читаю форум, розумію що треба діяти, але не розумію як-настільки вже зайшла у глухий кут......
Держитесь,оно того не стоит! Когда кажеться что конец - это начало нового пути.Все будет хорошо

Дякую за підтримку, за два дні спілкування на сайті трохи заспокоілась. А то вже і чоловіку вдома місця мало було від моіх істерик. Благо мала у баби з дідом- не хотілося аби вона це бачила і відчувала на собі..
Настройте себе на позитив.... головне що всі живі і здорові....мфо це врємєні проблеми....і дуже прям дуже великий урок і опит в житті....який вам покаже хто друг хто ?знайте все буде добре.....???

Напускайте слухов о себе когда много всяких слухов всем уже стает по барабану))я давно так делаю алкоголь ,СПИД ,долги,нетрадиционная ориентация ,расизм,и ТД а и мастурбация всегда если есть возможность говорю о наличии этих проблем у себя не верят почему то((

Напускайте слухов о себе когда много всяких слухов всем уже стает по барабану))я давно так делаю алкоголь ,СПИД ,долги,нетрадиционная ориентация ,расизм,и ТД а и мастурбация всегда если есть возможность говорю о наличии этих проблем у себя не верят почему то((
Обо мне говорили, что я наркоман (сутками работал, не жрал ничего, похудел сильно) и теперь, слава богу обходят 10й дорогой)

Обо мне говорили, что я наркоман (сутками работал, не жрал ничего, похудел сильно) и теперь, слава богу обходят 10й дорогой)
Слухи это забавно))у меня весь институт думал что я алкоголик ,никогда этого не понимал я то пил но никогда не любил это дело а слухи сами шли))потом уже сам их подогревал ибо прикольно))алкоголик и с почти красным дипломом))

Это вам сейчас кажется что это катастрофа и капец всему, а на самом деле это изначально психологическая атака шараг. Скоро вы будете улыбаться с их нелепых попыток вас довести до истерического состояния. На форуме вам помогут нарастить броню и избежать панических атак. Как только чувствуете что накрывает - сразу к нам.

Назад
Угорі