І я отримала напис від монетки

• Автор теми Автор теми orlova
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 4K

orlova

Форумчанин
Дописи
253
Реакції
119
Бали
2625
orlova не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі, допоможіть розібратися. Я сьогодні знайшла себе у реєстрі боржників. Приватний виконавець Ефіменко, дата відкриття - 25.09.2020. Звісно, буду боротися. Вже шукаю хорошого адвоката. У кого є досвід, розкажуть, що відбувається далі....
З 'являється у реєстрі боржників, а потім приходить на роботу чи блокують рахунки? Я працюю офіційно. Раніше понеділка я не зустрінуся з адвокатом. Зараз мене так трясе, що я не можу. Хто з цим стикався, дайте поради. Це мій перший напис

Друзі, допоможіть розібратися. Я сьогодні знайшла себе у реєстрі боржників. Приватний виконавець Ефіменко, дата відкриття - 25.09.2020. Звісно, буду боротися. Вже шукаю хорошого адвоката. У кого є досвід, розкажуть, що відбувається далі....
З 'являється у реєстрі боржників, а потім приходить на роботу чи блокують рахунки? Я працюю офіційно. Раніше понеділка я не зустрінуся з адвокатом. Зараз мене так трясе, що я не можу. Хто з цим стикався, дайте поради. Це мій перший напис
Сколько просрочка и какое тело кредита.

https://anticollector.ua/forums/sud-ispolnitel-ispolnitelnaja-nadpis.94/

В першу чергу - заспокойтесь! Цим написом вони прирекли себе на поразку та ще й будуть Вам винні. Читайте теми по монетці, вивчайте. Є багато корисної інформації.

Приват і моно майже відразу,інші банки десь через тиждень.Але,можуть карти і не блокувати.
Якщо я працюю офіційно, відправлять на роботу?
О и мне прилетело, тоже сегодня, пачкой видимо влепили.
що будете робити?

Якщо я працюю офіційно, відправлять на роботу?
Можуть відправити,а можуть і не відправити...
Одним і карти блокують,і на роботу відправляють,іншим тільки карти блокують,ще іншим тільки на роботу відправляють,а ще іншим ні карти не блокують,ні на роботу не відправляють...
Який алгоритм дій в приватного виконавця буде у Вашому випадку я Вам сказати не можу.

збагойна, у монетки не договор, а сплошная яма, для них самих. Сносится на ура - потом забывают. В суд монетка не ходит. Сносите ИН и будет вам счастье.

Назад
Угорі