І в мене вп.відкрили від 29.10.2021.

• Автор теми Автор теми natali2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

natali2222

Форумчанин
Дописи
215
Реакції
80
Бали
1825
natali2222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. І в мене також відкрили вп. Онлайн фінанс. Хотять аж 35000к . І що мені робити далі? Поки що нічого не заблокували. Я інвалід 2 групи не працюю. Таких грошей я не маю. Що мені дальше робити.

Доброго дня. І в мене також відкрили вп. Онлайн фінанс. Хотять аж 35000к . І що мені робити далі? Поки що нічого не заблокували. Я інвалід 2 групи не працюю. Таких грошей я не маю. Що мені дальше робити.
Как и всем,

Мне тоже не заблокировали уже больше месяца точно,но это не показатель,заблокировать могут в любой момент. Если есть какие-то соц выплаты то переводите их на почту и не держите деньги на карте.
Надпись на данный момент грозит тем что заблокируют счета и наложат арест на имущество в вашей собственности(не заберут,а не сможете продать) и если есть оф доход то будут высчитывать из него 20% в счёт погашения долга

Мені теж не заблокували вже більше місяця точно, але це не показник, заблокувати можуть будь-якої миті. Якщо є якісь соціальні виплати то переводьте їх на пошту і не тримайте гроші на карті.
Напис на даний момент загрожує тим, що заблокують рахунки і накладуть арешт на майно у вашій власності (не заберуть, а не зможете продати) і якщо є оф дохід то вираховуватимуть з нього 20% на рахунок погашення боргу
ТІЛЬКИ пенсія по інвалідності.
Мені теж не заблокували вже більше місяця точно, але це не показник, заблокувати можуть будь-якої миті. Якщо є якісь соціальні виплати то переводьте їх на пошту і не тримайте гроші на карті.
Напис на даний момент загрожує тим, що заблокують рахунки і накладуть арешт на майно у вашій власності (не заберуть, а не зможете продати) і якщо є оф дохід то вираховуватимуть з нього 20% на рахунок погашення боргу
Пенсія по інвалідності.
ТІЛЬКИ пенсія з інвалідності.

Пенсія з інвалідності.
Яка шарага їм продає

Исполнитель не видит, что это пенсия на карту приходит,он просто отправляет запросы в банки, а банк уже решает блокировать или нет. Вам правильно написали про перевод пенсии на укр.почту и ну и конечно снести надпись в суде.

Виконавець не бачить, що це пенсія на карту приходить, він просто надсилає запити до банків, а банк вже вирішує блокувати чи ні. Вам правильно написали про переведення пенсії на укр.пошту і знести напис у суді.
Дякую

У мене нема нічого у власності. Майна у мене не має.
У меня тоже есть от них надпись, я успела сделать обеспечение до блокировки карт, сейчас жду суда)Удачи и мне и Вам))
Дякую

Могут заблокировать,узнавайте или можно перевести на почту ее,я не в курсе.
да можно и обязательно нужно
блокируют счет и там не указано что он по инвалидности , такого понятия вообще нету ,просто банковский счет куда приходят средства в виде пенсии по инвалиднности

да можно и обязательно нужно
блокируют счет и там не указано что он по инвалидности , такого понятия вообще нету ,просто банковский счет куда приходят средства в виде пенсии по инвалиднности
Эт понятно ) поэтому и советую переводить) раз можно то нужно,вопросов нет

Назад
Угорі