І що? Ситуація в яку я потрапила вже не така страшна як я собі уявляла

• Автор теми Автор теми anapol
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А кто знает, что вы переезжаете? Вы же об этом не будете говорить?Частный визит да и все. Выпускают нормально.
Да родственница постаралась. Выболтала все до микрона. Но если выпускают без проблем, значит даже болтливость не помешает. Спасибо!

Да родственница постаралась. Выболтала все до микрона. Но если выпускают без проблем, значит даже болтливость не помешает. Спасибо!
Пока судом не запретили выезд езжайте. Только суд может запретить выезд за границу, а так ваши долги в мфо никого не интересуют.

anapol, ви - молодчинка! Тримайтесь, і все буде добре! В мене теж режим ❄ вже півтора місяця ?, напакостили трохи, то я поки що не маю бажання з ними спілкуватись ?. Разом нас багато - нас не подолати ??
Я так само вже 2,5 місяці❄ спочатку було нелегко, але форум дуже допомага:yahoo:зараз тупо пофіг на них, що буде те й буде, реагуватиму тільки на суд

У меня просрочка только восемь дней, а мне пришло смс от Алекскредит о том,, что мои счета заблокированы.Так может быть?

Я так само вже 2,5 місяці❄ спочатку було нелегко, але форум дуже допомага:yahoo:зараз тупо пофіг на них, що буде те й буде, реагуватиму тільки на суд
13 МФО, режим снежинки со всеми .Вчера микрокеш и кешбери предложили погасить тело и 200 гривен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі