Щоденник І не таке розрулювали?

• Автор теми Автор теми Cosa Nostra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Cosa Nostra

Читач
Дописи
6
Реакції
6
Бали
128
Cosa Nostra не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю,форумчани.Я тут вже досить довго,але лише читав.Думаю поділитись,і вести щоденник в процесі вирішення питань з мфо.
Отже почнемо.Суму боргу в кожній мфо буду вписувати після закриття(якщо воно буде звісно ?),лише в загальному скажу що тіла до 200к.
До вашої уваги моя колекція:
1.Слон
2.Кредит7
3.Кредитплюс
4.Твоя позика
5.Майкредит
6.Качай
7.На все
8.Селфі
9.Євакеш
10.Мілоан
11.Тенго
12.Алекс
13.ШГ
14.Ловилаве
15.Простокредит
16.Мікрокредит
17.Авіра
18.Клай
19.Соскредит
20.Фінбар
21.Аванс
22.Нові кредити
23.Мані4ю
24.Кредісенд
25.Містер мані
26.Ізікеш
27.Старфін
28.Манівео
29.Є-гроші
30.Клік кредит
По кожній з шараг просточки вже більше місяця.Звісно дзвінків десь 300 в день,і це лише ті які через гетконтакт проходять(але попадають під інший антиспам).З моменту просроченнь на контакт не виходив від слова взагалі.Тепер на рахунок оточення.Як я розумію з такою кількістю мфо,і беручи в увагу що просрочки по кожній днів по 30-45,
хтось та вже і мав би дозвонитись до оточення,але є одне але.Скоріше за все я для них чорна пляма,навіть якщо дуууууже захочуть когось знайти,то наврядчи в них вийде.Офіційно ніколи не працював,ніде не світився,при реєстрації в кожній з них вказував рандомний набір цифр контактних осіб.Само собою соцмережі позакривав.Лякалки на мені не спрацюють.З родичів дуже мала кількість користуються банками(і ці банки скажімо так не самі популярні).
Висновок:ні напряму,ні через оточення на мене надавити не вийде.
Йдемо далі.По Мфо розібрались,зараз для повноти картини трохи з життя.Паралельно до цього винен ще друзям 2000$.Працюю не офіційно,зп 35-40к,з яких 12к віддаю за оренду житла.Плюс до цього є додатковий заробіток,так він не стабільний,але може принести ще одну-дві зарплати за місяць,якщо підняти ***** і попрацювати.
План дій:
Спочатку закриватиму питання з друзями,за місяць-два,а вже після цього розбиратимусь з конторками.Він них очікуватиму пропозицію за тіло,і вже тоді прийматиму рішення,чи завкривати(звісно при умові наявності вільних коштів на руках).Навіть на 1 грн більше тіла принципово закривати не буду,або тіло і подумаю,або суд.
Дякую за те що прочитали.Вірте в себе,бережіть нерви і все буде добре??

Останнє редагування:
З такою зарплатнею і в такі борги по МФО???? Навіщо?)))
Зп не завжди була така,+певний період взагалі без роботи,+необіхідність великої суми коштів в момент безробіття(проблеми зі здоровʼям в рідної людини,було потрібне термінове втручання)
Ось і все)

Зп не завжди була така,+певний період взагалі без роботи,+необіхідність великої суми коштів в момент безробіття(проблеми зі здоровʼям в рідної людини,було потрібне термінове втручання)
Ось і все)
Зараз дохід є,і слава богу,значить все вийде у вас! Пролонгували?

Деякі так,але там мінімально було.На 3-5 днів,а потім подумав ну його)
Кредит плюс через місяць почали звонити до сестри,спочатку до одної через тиждень до другої,казала шахраї,50 звінків на день,а я включила режим сніжинки,+маніхурвю дандони дозвонились так само до сестер, старша здала маруська,висадилась,пише ми тобі поможемо ,йди до дупи,сама влізла сама вилізу,мені 39 їй 52,в маніхурвю прислали акцію тіло та мінус 50% від відсотків,а тіло 5к,сьогодні з ШВ домовилась за тіло 3500 +20% до 22.09. але сама писала на вайбер щоб ,не звонили близьким,залишилось зекредіт тіло 11к що з ними робити поки немаю коштів не знаю,сьогодні прислали смс що перендадуть колекторам,короче маніхурю це щляпа,а їхні говорящі голови особливо чоловічої статі одразу посилаю з їхніми здібностями на передову.

Кредит плюс через місяць почали звонити до сестри,спочатку до одної через тиждень до другої,казала шахраї,50 звінків на день,а я включила режим сніжинки,+маніхурвю дандони дозвонились так само до сестер, старша здала маруська,висадилась,пише ми тобі поможемо ,йди до дупи,сама влізла сама вилізу,мені 39 їй 52,в маніхурвю прислали акцію тіло та мінус 50% від відсотків,а тіло 5к,сьогодні з ШВ домовилась за тіло 3500 +20% до 22.09. але сама писала на вайбер щоб ,не звонили близьким,залишилось зекредіт тіло 11к що з ними робити поки немаю коштів не знаю,сьогодні прислали смс що перендадуть колекторам,короче маніхурю це щляпа,а їхні говорящі голови особливо чоловічої статі одразу посилаю з їхніми здібностями на передову.
І в мене є маніхрюю з тілом 4000 ,але вони у ЄПАБ .А це та іще мразота, гірше них тільки Алекси і ПреміумАктив .На поступки ЄПАБ не іде ,то ж чекаю .Може суд заради 4000 тисяч розпочнуть .Хто їх знає .

Ну тут все індивідуально,в мене з оточення не звонили нікому.Деякі почали вже реструктуризацію пропонувати на 15 день просрочки,а інші підтягуються потрохи.Навіть самі злісні починають пропонувати або списати частину відсотків,або реструктуризацію.Звісно я знаю що в моєму списку знайдеться пару контор які не будуть йти на поступки,але я і не збираюсь домовлятись і проявляти ініціативу,коли прийде повідомлення що готові закрити за тіло,тоді почну з ними діалог.Якщо чесно платити взагалі не хочу,навіть найменші,бо це їх заробіток,і з нього вони далі роздаватимуть кредити і кошмарити наше суспільство невиправдано високими відсотками,і жахливим відношенням.Навіть якщо буде суд,і я програю,мені це сильно життя не зіпсує.Робота не офіційна,зп на руки,виконавель заблокує рахунки-куплю дроп карти і все.Нерухомості і іншого майна на мені нема,а коли прийде час купляти,вже буду дивитись яка буде ситуація,або все оформлю на довірену людину.Ось і все.Шкода що вони ще не розуміють,що нічого здерти з мене не вийде??

P.S.Особисто моя позиція,нікому нічого не рекомендую.

Ну тут все індивідуально,в мене з оточення не звонили нікому.Деякі почали вже реструктуризацію пропонувати на 15 день просрочки,а інші підтягуються потрохи.Навіть самі злісні починають пропонувати або списати частину відсотків,або реструктуризацію.Звісно я знаю що в моєму списку знайдеться пару контор які не будуть йти на поступки,але я і не збираюсь домовлятись і проявляти ініціативу,коли прийде повідомлення що готові закрити за тіло,тоді почну з ними діалог.Якщо чесно платити взагалі не хочу,навіть найменші,бо це їх заробіток,і з нього вони далі роздаватимуть кредити і кошмарити наше суспільство невиправдано високими відсотками,і жахливим відношенням.Навіть якщо буде суд,і я програю,мені це сильно життя не зіпсує.Робота не офіційна,зп на руки,виконавель заблокує рахунки-куплю дроп карти і все.Нерухомості і іншого майна на мені нема,а коли прийде час купляти,вже буду дивитись яка буде ситуація,або все оформлю на довірену людину.Ось і все.Шкода що вони ще не розуміють,що нічого здерти з мене не вийде??

:+1:

Я вам бажаю терпіннячка та мудрої думки,все у вас вийде,бо я маю наразі три шараги це ШВ ще 3500 до 22.09, маніфою які звонили до сестер 5000 тіло з відсотками хочут 14500 але просят тіло та- 50% спишуть на відсотки якщо заплачю до 08 09 блін шукаю кошти.Та зекредит тіло 11000,сьогодні написали що віддадуть колекторам.

1.Слон
2.Кредит7
3.Кредитплюс
4.Твоя позика
5.Майкредит
6.Качай
7.На все
8.Селфі
9.Євакеш
10.Мілоан
11.Тенго
12.Алекс
13.ШГ
14.Ловилаве
15.Простокредит
16.Мікрокредит
17.Авіра
18.Клай
19.Соскредит
20.Фінбар
21.Аванс
22.Нові кредити
23.Мані4ю
24.Кредісенд
25.Містер мані
26.Ізікеш
27.Старфін
28.Манівео
29.Є-гроші
30.Клік кредит
Ого скільки нових шараг для моїх очей, но є і старі знайомі з якими мав справи. Це за час війни нові зявились?
Напишу про яких я перший раз чую. Щоб було зрозуміло останній мій кредит був в кінці 2021 року

4.Твоя позика
6.Качай
7.На все
8.Селфі
9.Євакеш
14.Ловилаве
15.Простокредит
16.Мікрокредит
17.Авіра
18.Клай
20.Фінбар
21.Аванс
22.Нові кредити
24.Кредісенд
26.Ізікеш
27.Старфін
30.Клік кредит

Ого скільки нових шараг для моїх очей, но є і старі знайомі з якими мав справи. Це за час війни нові зявились?
Напишу про яких я перший раз чую. Щоб було зрозуміло останній мій кредит був в кінці 2021 року

4.Твоя позика
6.Качай
7.На все
8.Селфі
9.Євакеш
14.Ловилаве
15.Простокредит
16.Мікрокредит
17.Авіра
18.Клай
20.Фінбар
21.Аванс
22.Нові кредити
24.Кредісенд
26.Ізікеш
27.Старфін
30.Клік кредит
Мені невідомо яка у Вас буда ситуація,але браво Вам,що вибрались??

Є нові,є старі,суті не міняє.Одна "компанія" може мати різні торгові марки і тд.А з мфо самі знаєте,в одних ліцензію заберуть,три нових появиться))

4.Твоя позика
6.Качай
7.На все
8.Селфі
9.Євакеш
14.Ловилаве
15.Простокредит
16.Мікрокредит
17.Авіра
18.Клай
20.Фінбар
21.Аванс
22.Нові кредити
24.Кредісенд
26.Ізікеш
27.Старфін
30.Клік кредит
На все это Кредит Касса. Качай были, Микрокредит это тоже старая гвардия, Клай жуткие проценты. Тоже старичок, Ну и Новые кредиты тоже давненько уже. А Старфин это мой знакомый Зекредит и его семейство

4.Твоя позика
6.Качай
7.На все
8.Селфі
9.Євакеш
14.Ловилаве
15.Простокредит
16.Мікрокредит
17.Авіра
18.Клай
20.Фінбар
21.Аванс
22.Нові кредити
24.Кредісенд
26.Ізікеш
27.Старфін
30.Клік кредит
А вот клик, финбар, ловилаве,евакеш, селфи, твоя позика, изи кэш и кредисенд. Это новички как я понял. Ну изикэш сам за себя говорит.

4.Твоя позика
6.Качай
7.На все
8.Селфі
9.Євакеш
14.Ловилаве
15.Простокредит
16.Мікрокредит
17.Авіра
18.Клай
20.Фінбар
21.Аванс
22.Нові кредити
24.Кредісенд
26.Ізікеш
27.Старфін
30.Клік кредит
Ева кэш это МФО отпочковались от компании Ева магазины косметики.

4.Твоя позика
6.Качай
7.На все
8.Селфі
9.Євакеш
14.Ловилаве
15.Простокредит
16.Мікрокредит
17.Авіра
18.Клай
20.Фінбар
21.Аванс
22.Нові кредити
24.Кредісенд
26.Ізікеш
27.Старфін
30.Клік кредит
Слон кредит это очень интересная компания, раньше по моему на год давали. Сейчас вроде как и все МФО дают на месяц. Но противные до жути. В случае просрочки найдут всех до 4 поколения. Они единственные кто в первый же день нашли мою работу.

Останнє редагування:
Мені невідомо яка у Вас буда ситуація,але браво Вам,що вибрались
ТА нічого я не вибрався, було три виконавчі провадження, два зніс і отримав всі витрати назад, як за судовий збір так і за послуги адвоката. Третє провадження в процесі, так як із за війни все зависло на півтора року, в нас була окупація і суд не працював.
З початком війни я взагалі випав з теми, бо було не до цього, тільки взнав що виконавчі провадження поки під забороною тільки суди. А в суди подають так розумію в основному на нові кредити, а в мене останній кредит був в кінці 2020 року. Но по трохи вже знову наярювати починають, но знову ж таки поки зовсім не до цього, я ВПО і якось їхні дзвінки і до цього були до одного місця, а зараз так зовсім

Назад
Угорі