І де ви їх знаходите. Cashtan Credit (знайомство з новою МФО)

Цей пост не являється рекламним та не закликає вас до позики, памʼятайте, це завжди прірва в нікуди!
Доброго вечора форумчани, поки ми розбираємось з «Лондоном» хотів би сказати вам про нову організацію з цікавою назвою «Cashtan credit”
Що собою являє?
Інтерфейс оформлення схожий на kumo, але не зовсім.
При заповнені анкети потрібно вказувати 2-3 контактних, далі все по стандарту, через банк ід, або ж вручну. На далі на вайбер звʼязується спецеаліст для уточнення даних(індетифікація контактів, та певних даних)
Видача проходить досить довго, потрібно очікувати до 1.5 години.
При просрочені гадки немає як себе поводять та як нараховують. В звичайному терміні з 2500 нараховують по 25 день.
Приєднюйтесь до обговорення:
Эти задолбывают конкретно. Беспрерывные звонки на Вайбере, в телеграм пишут о том , что сообщила ли я такому то человеку что у меня плохая репутация. Потом они написали, что знаю ли я такого человека? Я им ответила, что он глава нашей громады и конечно я его знаю. Звонят всем! Не только кто указан, а просто кто живет в моем поселке.

Я того же мнения ну позвонят они главе громады и что? Лишь бы напугать
В таком случае можно всем МФО давать актуальные номера телефонов всех родственников и говорить "Мол звоните".
Только после этого не нужно создавать на форуме темы типо "С какого периода делают терор", так как это уже не будет иметь значение

В таком случае можно всем МФО давать актуальные номера телефонов всех родственников и говорить "Мол звоните".
Только после этого не нужно создавать на форуме темы типо "С какого периода делают терор", так как это уже не будет иметь значение
Они сами номера находят) мне вообще пофиг кому там звонят)

Цей пост не являється рекламним та не закликає вас до позики, памʼятайте, це завжди прірва в нікуди!
Доброго вечора форумчани, поки ми розбираємось з «Лондоном» хотів би сказати вам про нову організацію з цікавою назвою «Cashtan credit”
Що собою являє?
Інтерфейс оформлення схожий на kumo, але не зовсім.
При заповнені анкети потрібно вказувати 2-3 контактних, далі все по стандарту, через банк ід, або ж вручну. На далі на вайбер звʼязується спецеаліст для уточнення даних(індетифікація контактів, та певних даних)
Видача проходить досить довго, потрібно очікувати до 1.5 години.
При просрочені гадки немає як себе поводять та як нараховують. В звичайному терміні з 2500 нараховують по 25 день.
Приєднюйтесь до обговорення:
Одна з найбільш нормальних шараг, відсотки нормальні( найнижчі з усіх мфо), з 3000 грн-350 грн відсоток. При прострочені поводяться нормально, запитують скільки потрібно часу, чи взагалі все нормально у вас, третіх осіб не продзвонюють. Єдиний мінус- робот наярює при протермінуванні, оператори не дзвонять, один раз поспілкувались і все, чекають. Без погроз, принижень та всього іншого

Не нападайте на мене, я не рекламую😂 Відгук з власного досвіду

Одна з найбільш нормальних шараг, відсотки нормальні( найнижчі з усіх мфо), з 3000 грн-350 грн відсоток. При прострочені поводяться нормально, запитують скільки потрібно часу, чи взагалі все нормально у вас, третіх осіб не продзвонюють. Єдиний мінус- робот наярює при протермінуванні, оператори не дзвонять, один раз поспілкувались і все, чекають. Без погроз, принижень та всього іншого

Такого не може бути ,всі вони ......,)))

Хто стикався як себе ведуть?
Нормально, відсоток норм в них. Дзвонили по номерам із особистого кабінету (для подачі заявки маєш 2 реальні номери додати наче) З просрочкою не нараховували штрафи і пеню, закрив без проблем

Згоден

Назад
Угорі