Гидко на душі,не хочеться жити

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 168
  • Перегляди Перегляди 6K
И

И что характерно, опыт работы не требуется. Главное пол и возраст. А, ещё умение общения. Делаешь массаж и параллельно общаешься)) Капец...
Самое главное точку на теле для массажа не указали то)))

Kradotka5656, за ЗП от 60к в месяц я найду где надо придавить)

Kondratenko_Roman, Обрадовал... бесплатно!!!)))А я думала по другому с тобой рассчитываться!)))

А с кем не муж должен ругаться??Если с вами,то это ж не вы звоните им!Пусть бы лучше на йух послал голоса в трубке,и все!!!
И вообще почему вам должно быть стыдно???В наше время кредитами никого не удивишь!
Ну це ви розумієте , а багато хто дійсно не бере кредити і не розуміє цього всього.
І це їх право на нормальне життя а не шарахатись від дзвінків через когось

Babaika, есть диплом врача-реабилитолога и пара корочек массажиста. Массажный стол и масла. Где номер с этого объявления?) Я готов за 60000в месяц спину мять)))
Заходиш на олх в пошуковій вводиш Работа в Днепре і обираєш місто Кременчуг.І там видасть 2 оголошення одне 40000-60000 а інше від 35000 танцюристки.Ви не думайте нічого поганого....Я просто шукаю роботу і пролистую на работа юа і олх в пошуках підробітку.І от під час таких пошуків чого тільки не пропонують....як не оператор в кулцентр.тоесть прямо колектор...так масажисти зміга день ніч за день 2000 тисячі.
Babaika, есть диплом врача-реабилитолога и пара корочек массажиста. Массажный стол и масла. Где номер с этого объявления?) Я готов за 60000в месяц спину мять)))
[/тисячі
Значить заходемо на олх.В пошуку Работа в Днепре місто Кременчуг.І видає 2 оголошення одне масажист а інше танцюристка.Умови описані.Ну а шо.....отримать за роботу масажиста за гіч 2000 тисячі .....ні ви не думайте нічого поганого...я шукаю роботу і от під час пошуку такі перли знаходжу.що аж соромно самій

Kradotka5656, предпочтительно, но не обязательно))

images.jpg

Останнє редагування модератором:
Заходиш на олх в пошуковій вводиш Работа в Днепре і обираєш місто Кременчуг.І там видасть 2 оголошення одне 40000-60000 а інше від 35000 танцюристки.Ви не думайте нічого поганого....Я просто шукаю роботу і пролистую на работа юа і олх в пошуках підробітку.І от під час таких пошуків чого тільки не пропонують....як не оператор в кулцентр.тоесть прямо колектор...так масажисти зміга день ніч за день 2000 тисячі.
Вот теперь аж как то не по себе калов унижать.... Может их тоже придавило и они не по доброте душевной туда пошли... Что бы не танцевать....

Нееееее.... Нафиг. Нормальный калом не пойдет.
Kondratenko_Nika, по жoпe надаю))

Kondratenko_Roman, ладно,договорились!))) Лучше тебе массаж буду делать... скажешь какой... ;)

Kradotka5656, правильно) потом сразу туда всех забирай) по знакомствам устроимся))) семейный бизнес...

В мене сьогодні теж подругу почали дзвонити, а в неї операція скоро і так вся на нервах а тепер ще й через мене її дістають . Мені так стидно що через мою тупість страждають інші люди і це тільки початок шо буде далі боюсь уявити.
Тож не їй за неї будуть дзвонити.Якщо справжня,подруга,зрозуміє.А,Ви,як ,теж справжня,спробуйте пояснити.

Kondratenko_Roman, ну від нормального життя люди б туди не пішли працювати....або від совсем плохо або від нестачі ума.

Там мальчиков не берут, тока фефочки)))
ЄєєЄєєєє там написано предпочтителтно девушки.....но я думаю якщо мальчик забреде то вони не відмовляться[

ЄєєЄєєєє там написано предпочтителтно девушки.....но я думаю якщо мальчик забреде то вони не відмовляться[
Да ну её, такую работу!Тем более мальчика своего я туда не отдам!)))

Назад
Угорі