Група у вайбері. Розшук боржників

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 711

Babaika

✩ Premium ✩
Дописи
5642
Реакції
9124
Бали
6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора почали телефонувати родичі близькі і казали що іх запрошують в групу у якій нашу сімю розшукують за борги у мфо.Більшість ігнор і блок одразу.Шлють і дітям теж.Яка компанія-не відомо.В смс не вказують.Хто стикався?Які мфо можуть таке(розумію що можуть всі) але хто такий найактивніший дуже цікаво....

А вы то чё переживаете?Вы что то лично подписывали?Ничего.А значит вы никому ничего не должны.А мало ли,что за мошенники могут гулять по просторам интернета.Их сейчас в карантин развелось Куча

Вчора почали телефонувати родичі близькі і казали що іх запрошують в групу у якій нашу сімю розшукують за борги у мфо.Більшість ігнор і блок одразу.Шлють і дітям теж.Яка компанія-не відомо.В смс не вказують.Хто стикався?Які мфо можуть таке(розумію що можуть всі) але хто такий найактивніший дуже цікаво....
Многие таким грешат! Главное что бы их сразу в блок,и никто не реагировал вообще!
А какие мфо у тебя есть?

Многие таким грешат! Главное что бы их сразу в блок,и никто не реагировал вообще!
А какие мфо у тебя есть?
Іх багато кред плюс кешбери сс лоун сос форза кф егроші готівка качай гроші і ще яеісь я не памятаю вже....

Іх багато кред плюс кешбери сс лоун сос форза кф егроші готівка качай гроші і ще яеісь я не памятаю вже....
Насколько я знаю,то мне кажется что это могут быть плюсы,егроши,Про остальных не скажу их у меня нет.

Насколько я знаю,то мне кажется что это могут быть плюсы,егроши,Про остальных не скажу их у меня нет.
Я теж про них думала...а сьогодні від евощ прийшло не забувайте у вас 3й тиждень нараховуються штрафні відсотки....думаю може відправити договір на перевірку і скрін смс

Назад
Угорі