Гроши Всем. Я так понимаю шутки плохи?

• Автор теми Автор теми Alena
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 9K
Написали смс договор передано до фактронг. Це що означає??
Krisa, Hellen31,
Це може бути стандартною страшилкою і нічого не означати. А може дійсно бути переуступка прав вимоги до факторингової компанії (по-простому, колекторів). І в такому випадку є два нюанси:
1) переуступка прав вимоги - скоріше на користь позичальнику, докладніше писав тут: Если альфа-банк продаст коллекторам, то я буду должна им?
2) новий кредитор має направити письмове повідомлення про відступлення прав вимоги, інакше він не має законних прав претендувати на оплату, а будь-які навіть інформативні дії можна розцінювати як вимагання. Докладніше пише адвокат: Як кредитори мають повідомляти боржників про відступ прав вимоги?

Загалом же, вкотре нагадаю - досить вже читати їх СМС, а тим більше задумуватись над вмістом. Чому? Пояснив тут: Динеро сошли сума.

Останнє редагування:
Моя история с Вероной очень простая - платил, потом перестал. Сначала звонки, угрозы. Потом писал Зураб - Махмуд всякую чушь типа убью-порежу-поломаю. Потом начал писать окружению - соседям, друзьям такие же письма и прикреплять пopнo колажики. Две волны прошло и всё успокоилось. Звонят ли сейчас - хз, номера давным-давно сменились. Но ни копейки после этих звонков и коллажей платить им не буду. Только суд.

Назад
Угорі