Гроші всім & топ кредит.

• Автор теми Автор теми Olka???
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 980

Olka???

Форумчанин
Дописи
345
Реакції
194
Бали
2625
Olka??? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї пори доби, відгукніться будь ласка в кого є і гроші всім і топ кредит (чи є, чи були). Цікавить ось що: якщо один із них займався колажами пopнoграфічного характеру, то чи буде інший таке ж робити?

У
Доброї пори доби, відгукніться будь ласка в кого є і гроші всім і топ кредит (чи є, чи були). Цікавить ось що: якщо один із них займався колажами п0рнографічного характеру, то чи буде інший таке ж робити?
Меня и те и те есть,кто сделал фотоколаж не знаю,вайбер удалила,прислали только мужу

У меня так же эта парочка ) как их фантазии будет угодно !Они мне давно не пишут, в Вайбер угрозы сначала гроши всим кидали а через пол часа топ кредит , со мной по такой схеме работали .

Доброї пори доби, відгукніться будь ласка в кого є і гроші всім і топ кредит (чи є, чи були). Цікавить ось що: якщо один із них займався колажами п0рнографічного характеру, то чи буде інший таке ж робити?
Не реагуйте на ті колажі,у мене було два рази,перший на чоловіка сестри зробили,так як я все повидаляла,а другий моє фото з паспортом(писали,що збирають гроші,я влікарні,згвалтували)

Назад
Угорі