Гроші всім.пopнoколлажи.

• Автор теми Автор теми Ольга Б
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 12K
Послуги еротичні.Можливо ще нікуди не відправили.Сьогодні прийшло по вайберу.
Да они же делать их толком не умеют. там же одно посмешище,а не коллажи, разве нормальный адекватный человек поведется на такое

Мені сьогодні обдзвонили невідомих мені людей , сказали шо я беру на них кредит, ті в свою чергу написали на мене заяву у поліцію. Приїхала поліція з підозрою про шахрайство з моєї сторони. Соромно було , всі сусіди бачили , але залишається змиритися, прийняти ситуацію і жити далі. Також чекаю коллажів, знаю на шо знатні МФО...

Мені сьогодні обдзвонили невідомих мені людей , сказали шо я беру на них кредит, ті в свою чергу написали на мене заяву у поліцію. Приїхала поліція з підозрою про шахрайство з моєї сторони. Соромно було , всі сусіди бачили , але залишається змиритися, прийняти ситуацію і жити далі. Також чекаю коллажів, знаю на шо знатні МФО...
А что тут стыдного что к вам приехала полиция?

Почались Фотоколлажи.Не знаю що далі робити.
Я была в полиции, мне сказали что как раз доказательная база это есть фотоколажи ( у них есть лазейка что бы их прижучить) так что 102 звоните рассказываете, и по адресу которое вам скажет полиция куда идти на отделение писать

Назад
Угорі