Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Крім дзвінків вони ще і проноколлажі зроблять, і слатимуть повідомлення з погрозамиГроші всім, обдзвонили всіх родичів, з проханням, щоб я звязалась з ними
А яка у вас простррчка була?Да они самые отбитые. Я их первыми закрывала. Всех найдут и будут задалбывать. Хотя пошли мне «на уступки». Скинули большую часть процентов и разбили на 2 платежа раз в месяц.
Не правда.Півтори року прострочки,був тільки один телефонний дзвінок мені.Змінила номер,і все.Ні колажів,ні дзвінків ще комусь.І нікого не знайшли.Продали комусь,а ті просять тіло уже місяців 3.Да они самые отбитые. Я их первыми закрывала. Всех найдут и будут задалбывать. Хотя пошли мне «на уступки». Скинули большую часть процентов и разбили на 2 платежа раз в месяц.
Ну у мене обдзвонили рідних, з вічливим прохання передати мені, щоб я зними вийшла на зв'язок і всеНе правда.Півтори року прострочки,був тільки один телефонний дзвінок мені.Змінила номер,і все.Ні колажів,ні дзвінків ще комусь.І нікого не знайшли.Продали комусь,а ті просять тіло уже місяців 3.
Вам того треба? Краще пізніше закрити за тіло, як буде можливістьщоб я зними вийшла на зв'язок і все
І я думаю пізніше, нічого хорошого мені вони зараз не скажутьВам того треба? Краще пізніше закрити за тіло, як буде можливість
А який термін просрочка у Вас був????Да они самые отбитые. Я их первыми закрывала. Всех найдут и будут задалбывать. Хотя пошли мне «на уступки». Скинули большую часть процентов и разбили на 2 платежа раз в месяц.
Ну конечно,когда прострочка они подключают,то Олегов,то Артуров,которые хамят в вайбере и говорят буду гасить семью,а также пишут номера начальства и всех сотрудников и родственников,если не заплатишь будут жестко хамить им и доставать.Уже ето проходили.А сама компания говорит,нет у нас таких сотрудников))))Не правда.Півтори року прострочки,був тільки один телефонний дзвінок мені.Змінила номер,і все.Ні колажів,ні дзвінків ще комусь.І нікого не знайшли.Продали комусь,а ті просять тіло уже місяців 3.
Тому я і написала,що змінила всі номери.І все,ніхто нікого нікуди не підключав.Якщо я не хочу читати і слухати хамство в свою сторону,або моїх близьких,а цього не буду робити.А як це зробити,вирішуємо ми самі.І коли пишуть,що не можуть змінити номер,бо там капец ,весь світ на ньому тримається,чесно мені смішно.Да ні один номер,щоб там не було прив'язано,чи весь бізнес на ньому був,не вартий спокою людей.Ну конечно,когда прострочка они подключают,то Олегов,то Артуров,которые хамят в вайбере и говорят буду гасить семью,а также пишут номера начальства и всех сотрудников и родственников,если не заплатишь будут жестко хамить им и доставать.Уже ето проходили.А сама компания говорит,нет у нас таких сотрудников))))
Не правда.Півтори року прострочки,був тільки один телефонний дзвінок мені.Змінила номер,і все.Ні колажів,ні дзвінків ще комусь.І нікого не знайшли.Продали комусь,а ті просять тіло уже місяців 3.
Перестаньте с ними обращаться.! Доказать что это они пишут и звонят, как по мне очень сложно. Кто угодно имея мобильный номер может звонить и представляться кем угодноВсе фиксирую и звонки записываю,чтобы в полицию обращаться,они же людей непричастных совсем будут доставать.