Гробовая тишина

• Автор теми Автор теми Сана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
Мне один раз звонил покойный какой-то мент.ну так был подписан.пробила по Гуглу кто такой.а он умер давно? и не бояться же Бога.представляться мертвым человеком

Почистил сразу Фейсбук..жену в Инсте достаю..она блокирует.ну не сложно же создать новую страницу)вот думаю ****** колажик забабахать .они там вроде любители такие делать.
Ну Ви молодець, звісно. Я завжди казала, що з ними тільки так. Тільки треба обережно, а то поліція то для нас не рухається, а для них, то невідомо.

Может про вас ничего не удалось узнать,я просто поздно додумалась соц сети скрыть,ну и деда через совбез нашли ,а так родных не нашли,друзей через фейсбук
Та там по прописке легко найти.кредит касса папе позвонила когда я только брала кредит.спрашивали знает ли он такую.буквально за 5 мин после подачи заявки позвонили.поэтому я не думаю что так сложно найти

orvishegor, а я всю телефонну книгу видалила, всі номера на бумажку переписала, а один номер так наярював,заблокувала,перевіряю-ніде нема інформації, потім вже перевірила з бумажкою-а це мені мама дзвонить

Ну Ви молодець, звісно. Я завжди казала, що з ними тільки так. Тільки треба обережно, а то поліція то для нас не рухається, а для них, то невідомо.
Я ментов не боюсь..у меня знакомых тьма в полиции.

Та там по прописке легко найти.кредит касса папе позвонила когда я только брала кредит.спрашивали знает ли он такую.буквально за 5 мин после подачи заявки позвонили.поэтому я не думаю что так сложно найти
Моим кредит касса не звонила,мне интересно на что они полагаются,кого то терроризируют,а кого не трогают
orvishegor, а я всю телефонну книгу видалила, всі номера на бумажку переписала, а один номер так наярював,заблокувала,перевіряю-ніде нема інформації, потім вже перевірила з бумажкою-а це мені мама дзвонить
???а они в телефонную книгу залезть могут???

8 мфо ,4 звонка,затишье перед бурей??
У кого сегодня как?
Я думаю сейчас они наяривают таким как я. У кого только пошла просрочка. Заонков много, но больше всего от кредиткасса звонков и смс. Вчера звонили родственику и бывшему сотруднику. Просрочка у них с 20.04.

Сана, не знаю,може й нє, в нас одній колезі ця файна, здається,телефонний влаштували террор,а качай інтелігентно себе вели

Д
Я думаю сейчас они наяривают таким как я. У кого только пошла просрочка. Заонков много, но больше всего от кредиткасса звонков и смс. Вчера звонили родственику и бывшему сотруднику. Просрочка у них с 20.04.
да,мне касса изначально чуть ли не 50 раз в день звонила,и контактному,игнорить их надо
Сана, не знаю,може й нє, в нас одній колезі ця файна, здається,телефонний влаштували террор,а качай інтелігентно себе вели
У меня файна за 4 месяца только пару раз звонили,потом предложение заманчивое предлагали,и пропали пока
Сана, мене фактору віддали качай гроші,настирливі ребята, ще їм продають майкредит
А что с фактором этим делать?долго они вам звонят?

Сана, а можн їх знає,я читала,якщо приложенія були скачані, то мають доступ до телефонної книги,а в мене там телефони батьків,що водять дітей,що водили дітей, правда,я кому розказала, кажуть,вписуйте, хай дзвонять,одна мама така, що й сама їм дзвонити буде,щоб всі її думки послухали

Сана, а можн їх знає,я читала,якщо приложенія були скачані, то мають доступ до телефонної книги,а в мене там телефони батьків,що водять дітей,що водили дітей, правда,я кому розказала, кажуть,вписуйте, хай дзвонять,одна мама така, що й сама їм дзвонити буде,щоб всі її думки послухали
Хорошо я их приложения не скачивала

Тільки що по НТН була передача "Боргова яма" про колекторів і мфо. Включила пізно, тільки 7 хв. Кінця побачила.

Сана, мені дзвонили дня 4,без зупинок,я-партизан на допросі, задовбала якась тьотя робочий телефон,бо там завідуюча бере трубку і спілкується, переживає, що я винна 26тис,та я директорці сказала, що голосу з телефону я нічого не винна,ось вже другий день пару дзвінків

Сана, мені дзвонили дня 4,без зупинок,я-партизан на допросі, задовбала якась тьотя робочий телефон,бо там завідуюча бере трубку і спілкується, переживає, що я винна 26тис,та я директорці сказала, що голосу з телефону я нічого не винна,ось вже другий день пару дзвінків
Сегодня вообще тишина,аж странно

Весела Бджілка, і що сказали,коли вже наш переможний кінець?я сьогодні в інтернеті прочитала,що з 1липня починають для колекторських компаній діяти правила культурної поведінки,

Весела Бджілка, і що сказали,коли вже наш переможний кінець?я сьогодні в інтернеті прочитала,що з 1липня починають для колекторських компаній діяти правила культурної поведінки,
Им все равно на правила и законы,у них свои правила

Сана, може,багато нових нєплатєльщиков, всі сили на них кинули,ми не спілкуємося, а там ще можна когось полякати?
Сана, так і в нас свої правила:культурно взяли, культурно не віддали,культурно не беремо трубку

8 мфо ,4 звонка,затишье перед бурей??
У кого сегодня как?
курочки меня будили сегодня
AB6AA51F-B117-4D10-8E7D-3F7D6554B80D.webp

Назад
Угорі