Грін фактор,хто може допомогти з ними домовитися?(я в положені)стреса не винесу,бо на межі...

• Автор теми Автор теми Milana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 907

Milana

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
74
Бали
68
Milana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допоможіть розібратися з Грін Фактором (краще комусь заплачу ніж їм)прислали листа директору на адресу по якому вона не проживає про вимогу що до мене...кому ще слали не знаю...раніше дзвонили з готівочки просили 4000 з 1000 я в свою чергу договір і лінцензію(не надали) зарас вимагають 9000 і позорять...як з ними бути,хто допоможе?я в положенні на ранньому сроці,переживаю страх а тут ще ці козли...дякую...

Допоможіть розібратися з Грін Фактором (краще комусь заплачу ніж їм)прислали листа директору на адресу по якому вона не проживає про вимогу що до мене...кому ще слали не знаю...раніше дзвонили з готівочки просили 4000 з 1000 я в свою чергу договір і лінцензію(не надали) зарас вимагають 9000 і позорять...як з ними бути,хто допоможе?я в положенні на ранньому сроці,переживаю страх а тут ще ці козли...дякую...
Все их бумажки, не имеют никакой юридической силы. Именно на это и указывайте, мне помогло, там само «письмо счастья» составлено безграмотно, печати «не мокрые», адрес компании : абонентский ящик. Ваши соседи, родственники и директор не несут никакой ответственности за Вас. А все эти манипуляции со стороны Готивки ( Грин Фактора) рассчитаны исключительно на оказание психологического давления на Вас. Грубо говоря, разводят Ваше окружение ! Моему окружение , это отношение со стороны шараги не понравилось, кому приятно когда тебя разводят))) просто иногда людям надо все разъяснить , спокойным и уверенным! в своей правоте голосе! Главное Не нервничайте)

Чёт я в вашей истории не нашла место позора....Уточните где именно позор был

Чёт я в вашей истории не нашла место позора....Уточните где именно позор был
Позор в тому що багато хто мене знає так як робота така...+ людям аби поговорити ще й перекрутити...це дуже впливає на рипутацію., хоча для мене зарас це не найголовніше...
Як з ними розібратися і домовитися ...

Позор в тому що багато хто мене знає так як робота така...+ людям аби поговорити ще й перекрутити...це дуже впливає на рипутацію., хоча для мене зарас це не найголовніше...
А сколько у Вас просрочка по готивочка? А то смотрю, на форуме уже полтора года.

Позор в тому що багато хто мене знає так як робота така...+ людям аби поговорити ще й перекрутити...це дуже впливає на рипутацію.,
Оффтоп
хоча для мене зарас це не найголовніше...

Ви самі відповідаєте на своє ж запитання..

я за заяви сусудам де нас опозорили на пів парадного написала в прокуратуру і поліцію ,зникли на рік і не пишуть і не дзвонять! ліцензію не дали як і договір

А сколько у Вас просрочка по готивочка? А то смотрю, на форуме уже полтора года.
Майже рік,я робила пролангацію,потім обставини ... і через їхніх пару дз..обідилась на них...
я за заяви сусудам де нас опозорили на пів парадного написала в прокуратуру і поліцію ,зникли на рік і не пишуть і не дзвонять! ліцензію не дали як і договір
Що писали?

Майже рік,я робила пролангацію,потім обставини ... і через їхніх пару дз..обідилась на них...

Що писали?
Ну грин фактор это же регионалы, когда звонить будут, уточните где у них офис - приедьте с полицией, мож они чем помогут. Желание отобьют, по крайней мере, беспределить сильно

Назад
Угорі