Всім привіт,моя історія як і увсіх,починав я свою лудоманську дорогу ще зі школи,приблизно клас 8,раніше в кіосках можна було ставити по 10 грн,там треба було вгадати хто з яким рахунком зіграє ( футбол ),ставив з друзями по приколу,з годом мої однокласники показали мені парі матч,і я побіг відкривати рахунок в банку,і почав ставити на все підрят,спочатку мені везло,я виграв,але не великі сумми,потім почалась чорна полоса,і я програв все що в мене було і всі гроші які мені давади батьки,поограв навіть гроші на маршрутку і йшов пішки до дому,з го дом я почав брати гроші з дому,і ходити в фаворіт кантору,я там пропадав цілими днями і програв все що було,батьки взнали про мою проблему і почали мені допомагати,але я себе не рахував хворив,самий треш почався коли я поїхав працювати далекобійником в Європу,за 5 років я купив квартиру і машину і програв рік тому за місяць,загалом за 10 років я програв більше 50.000 доларів ,зараз в мене 900.000 грн кредитів,і я в повному відчаї,я не вірю що я зможу вилікуватись,мені страшно,я не знаю що мені робити,навіть в цій ситуації батьки не відвернулись від мене а вірять в моє одуження,але саме гірше що я не вірю що я зможу стати на правильну дорогу,я жодного дня не можу без гри ,я навіть не знаю навішо мені ті гроші вигранні,мені просто подобажться цей процес і як вийти з цего я не знаю,можливо саме ваше слово чи речення змінить моє життя