Говорити чи ігнорувати дзвінки мфо?

• Автор теми Автор теми Алевтина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алевтина

Форумчанин
Дописи
328
Реакції
149
Бали
2625
Алевтина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Перечитала майже всі відгуки, які є на форумі, але все таки, говорити з представниками мфо, чи ігнорувати? І що їм говорити, коли на даному етапі гроші відсутні, але платити планую, коли буде можливість (якщо вона буде). Цікавить думка усіх форумчан, а особливо у кого великі прострочки. Дякую.

если силы есть, то говорить без эмоций. не бросать трубку, ждать пока твapb положит.
если трусить начинает, то полный игнор. эмоции победят, и сольете свои страхи.

Перечитала майже всі відгуки, які є на форумі, але все таки, говорити з представниками мфо, чи ігнорувати? І що їм говорити, коли на даному етапі гроші відсутні, але платити планую, коли буде можливість (якщо вона буде). Цікавить думка усіх форумчан, а особливо у кого великі прострочки. Дякую.
Якщо немає грошей ,то і не варто розмовляти. Вони не будуть слухати що Ви поки що не можете платити. Вимагатимуть сьогодні,протягом години, до кінця дня і таке інше..Коли будуть гроші,тоді і послухаєте що вони скажуть. Можливо, хтось проситиме щоб тіло закрили і,тоді,якщо до того часу вони Вам не надто в душу наплюють і у Вас ще буде бажання платити, заплатите.

Якщо грошей нема - то і розмовляти Вам з ними про що?
Хочете все ж платити - збирайте гроші і коли будете фінансовоспроможні - чекайте поки вони Вам самі запропонують щось цікаве саме для Вас а не для їхніх апетитів.

Смски писать :-) :-) :-) :-) :-)

Лично я на полном морозе у меня 25 чмошников, по 15гдето просрочка, манивео с февраля просрочка уже передали талиону

Если самому отвечать на звонки, то вероятность того, что будут наяривать посторонним падает на 50%

Ну що Вам сказати...
Якщо грошей платити нема - ігноруйте і не випробовуйте свої нерви)) Налаштуйте себе на позитив і пофігізм, живіть в своє задоволення і виключте з думок слово "мфо" і "борги"!!!!!

Якщо немає грошей ,то і не варто розмовляти. Вони не будуть слухати що Ви поки що не можете платити. Вимагатимуть сьогодні,протягом години, до кінця дня і таке інше..Коли будуть гроші,тоді і послухаєте що вони скажуть. Можливо, хтось проситиме щоб тіло закрили і,тоді,якщо до того часу вони Вам не надто в душу наплюють і у Вас ще буде бажання платити, заплатите.
Як би, вони тільки до мене дзвонили, то було б байдуже, хочеться знайомих і родичів уберегти від негативу, вони ж не вині ні в чому( Думка була, якщо буду я говорити з мфо, то вони не будуть більше ні до кого телефонувати, але я помилилась(
Лично я на полном морозе у меня 25 чмошников, по 15гдето просрочка, манивео с февраля просрочка уже передали талиону
А дзвінки ближнім і на роботу?
Х
Хто самий надокучливий?

Як би, вони тільки до мене дзвонили, то було б байдуже, хочеться знайомих і родичів уберегти від негативу, вони ж не вині ні в чому( Думка була, якщо буду я говорити з мфо, то вони не будуть більше ні до кого телефонувати, але я помилилась(
Так,думка хибна. Повідомте знайомих і родичів що Ви потрапили в лапи шахраїв і у Ви з ними маєте боротись. Щоб це не відбилось на ваших стосунках та емоційному стані близьких,переконайте їх не спілкуватись з ними. Почули,що вони-відхилили дзвінок,в блок,в ігнор,навіть не давши їм слова вставити. Ось тоді вони зрозуміють що вони їм не цікаві і відчепляться.

Если самому отвечать на звонки, то вероятность того, что будут наяривать посторонним падает на 50%

Не факт.Если отвечать и ниxepа им не платить - всё равно 3ае6ут ближайшее окружение как пить дать.Не все конечно , но если канторок штук 5-6 будет - точно будут наяривать.

Не факт.Если отвечать и ниxepа им не платить - всё равно 3ае6ут ближайшее окружение как пить дать.Не все конечно , но если канторок штук 5-6 будет - точно будут наяривать.
Я говорю по своей ситуации. За 6 мес общаюсь со всеми конторами, звонят только мне и контактному. У знакомой аналогичная ситуация, но сменила номер - нашли всех, кого смогли найти.

А дзвінки ближнім і на роботу?
Так,думка хибна. Повідомте знайомих і родичів що Ви потрапили в лапи шахраїв і у Ви з ними маєте боротись. Щоб це не відбилось на ваших стосунках та емоційному стані близьких,переконайте їх не спілкуватись з ними. Почули,що вони-відхилили дзвінок,в блок,в ігнор,навіть не давши їм слова вставити. Ось тоді вони зрозуміють що вони їм не цікаві і відчепляться.
Так і зробила, але дуже за роботу хвилююсь(

Ага..Тоже вариант..Мне сегодня додик из КК на мой вопрос где договор факторинга по Милоану ответил мы Вам смску отправляли...Говорю хорошо.Можно я вам сейчас деньги смской перешлю? А он вот Вы вместо того чтобы дурачиться могли бы уже давно оплатить..смешной такоой..:попкорн:

Я говорю по своей ситуации. За 6 мес общаюсь со всеми конторами, звонят только мне и контактному. У знакомой аналогичная ситуация, но сменила номер - нашли всех, кого смогли найти.

Согласен, у каждого автентичная ситуация и каждый разруливает её по-своему.
Я тоже начитался здесь, что с1сЬки отмороженные на всю голову - ан нет, пока что по крайней мере меня не достают, разве смс присылают.Контактные ложили на них, а близких не нашли.Писем нет.Так что одна и та же кантора ведёт себя с заёмщиками по-разному.
Единогласного ответа нет.

а много у вас мфо? я на морозе, но никто пока не говорил что им звонят

а много у вас мфо? я на морозе, но никто пока не говорил что им звонят
Было 30. На данный момент 15, которые закрывать планирую только через суд исходя из ответов Нацкома. Просрочки 6-7 мес. Сейчас звонят только факторинговые агентства, сами конторы не звонят месяца 3

Было 30. На данный момент 15, которые закрывать планирую только через суд исходя из ответов Нацкома. Просрочки 6-7 мес. Сейчас звонят только факторинговые агентства, сами конторы не звонят месяца 3
Які ви закривали спочатку?

а те 15 как закрыли, на лояльных условиях или там до просрочек не дошло? у меня 17 мфо, по всем 5 мес просрочки, голову ломаю как с ними справиться без суда, ответы нацкома не радуют и особо ничего не поменяли в моей ситуации, удивляюсь как кому то что то списывают после нацкома вообще

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі