Гоуфингоу кто сталкивался?

• Автор теми Автор теми Тат@яна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 372
  • Перегляди Перегляди 45K
  • Теґи Теґи
    просрочка
Мне сегодня пришло письмо от гоффинго
IMG_20190220_130958.webp

Кому приходило такое.
Мне сегодня пришло письмо от гоффинго
IMG_20190220_130958.webp

Даже теперь Национальный Банк Украины занимается заёмщиками и их благонадежностью:ahaha::ahaha::ahaha:

Вкладення

• Screenshot_20190220-092159.webp
    Screenshot_20190220-092159.webp
    18.9 Кб · Перегляди: 98
Позвонил робот . Сказал что на добровольною оплату есть 2 дня. Дальше будут обращаться в суд. Как действовать? Тело 1000 . Вместе с телом почти 6000 на сегодня прострочка 49 дней

Позвонил робот . Сказал что на добровольною оплату есть 2 дня. Дальше будут обращаться в суд. Как действовать? Тело 1000 . Вместе с телом почти 6000 на сегодня прострочка 49 дней
Ничего не будет.Все ок.

О-ГОУ-ГОУ.... четко название говорит за этих ляжко.....
Тільки чоловіку подзвонила одна каже хахах я самий топовий оператор, потім начала співать пісню іц май лайф хахах сміялась так і за кредіт нічого каже ну ладно пішла я покурю вип'ю кофе і додому хахах якась прибита але б краще такі б на веселе звонили хахха каже чоловік до побачення а вона люблю цілую ви такий красивий хахах бл оце ми ржали

А вона ще на дому робе оператором і оказується не далеко від нас живе хаххха

Конченые они. Родным звонят угрожают что приедут головы поотрезают, машину,дом спалят

AnastasiaBez, а звідки знаєте,де живе і що вона з цієї шарашки? Щось за 2,5місяці прострочки таких не зустрічала

Я брала у них 1000 , сяц назад сейчас просят 2600 . Я шла уже им плалить по реквизитам когда мама звонит и передает мне их угрозы. После угроз я вообще уже платить ниче не хочу

Я брала у них 1000 , сяц назад сейчас просят 2600 . Я шла уже им плалить по реквизитам когда мама звонит и передает мне их угрозы. После угроз я вообще уже платить ниче не хочу
Если решились, то конечно не платите.
Я тоже за угрозы платить не собираюсь.

AnastasiaBez, а звідки знаєте,де живе і що вона з цієї шарашки? Щось за 2,5місяці прострочки таких не зустрічала
Бо вона сказала що з говфінго і + там де ми живемо і + про Фастів і морожино тільки фастівські люди знають і де воно знаходиться а в інтернеті немає цього + фастівські фразочки тільки в нас такі люди знають

Запис розмови є якщо вже і не вірите смішно те що вона почала співати пісню іц май лайф і каже підспівуйте мені ххах

Запис розмови є якщо вже і не вірите смішно те що вона почала співати пісню іц май лайф і каже підспівуйте мені ххах

Бо вона сказала що з говфінго і + там де ми живемо і + про Фастів і морожино тільки фастівські люди знають і де воно знаходиться а в інтернеті немає цього + фастівські фразочки тільки в нас такі люди знають

Ну так вишліть адміну, він може в ютуб закине.

Пришла смс что продатут колекторам. Действительно продають?

Мне неделю звонят, что сутки есть чтобы оплатить, иначе продают)
Привіт є хтось шо не робив пролангацію по єврогроші і гофінгоу і чи йдуть таким на уступки хто взяв і неплатив нічого????

Назад
Угорі