Готівочка, що буде далі?

• Автор теми Автор теми Inna007
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Inna007

Форумчанин
Дописи
110
Реакції
10
Бали
5100
Inna007 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю у готівочці 2 займа, робила пролонгації , тіло 4500 і 2500прострочка 2місяці. На першому тижні подзвонив мужик придставився їхнім юристом запропонував реструктуризацію на 5 місяців по 3000. При великому бажанні коштів не має( Сьогодні він зателефонував і сказав що буде подавати на суд , щоб я шукала собі адвоката., і що найближчим часом приїде до мене до дому щоб порозмовляти з сусідами. Я відповіла що добре буду чекати суду. Ну після цеї розмови мене накрило, хоч і на сайті вже давно. Підскажіть що може бути далі?

Маю у готівочці 2 займа, робила пролонгації , тіло 4500 і 2500прострочка 2місяці. На першому тижні подзвонив мужик придставився їхнім юристом запропонував реструктуризацію на 5 місяців по 3000. При великому бажанні коштів не має( Сьогодні він зателефонував і сказав що буде подавати на суд , щоб я шукала собі адвоката., і що найближчим часом приїде до мене до дому щоб порозмовляти з сусідами. Я відповіла що добре буду чекати суду. Ну після цеї розмови мене накрило, хоч і на сайті вже давно. Підскажіть що може бути далі?
тут є багато тем по готівочці, практично всі пишуть,що вони втіхаря приходять додому, обклеюють все,що тільки можна і тікають. Бо бояться. Мені здається, що як раз розмовляти вони і не будуть, а от стіни розмалювати-більш реальний варіант.

А у меня вообще жесть....сделали реструкт по 2500 в месяц платила, брала 6000, уже была оидала 15, осталось 8000. И вот не успела во время положить, и вот аля смс вы должны 32000??‍♂️ что делать дальше не знаю, таких денег у меня нет вообще

А у меня вообще жесть....сделали реструкт по 2500 в месяц платила, брала 6000, уже была оидала 15, осталось 8000. И вот не успела во время положить, и вот аля смс вы должны 32000??‍♂️ что делать дальше не знаю, таких денег у меня нет вообще
Чесно?В мене немає слів...як можна з тіла 6000 віддавати такі суми взагалі???:dash1:

Домой приежали?

Пишите в Нацком

А через сколько они приезжают? И в какое время!?

Написали, что приедут через 4 часа и кто будет дома??? Приедут?

Написали, что приедут через 4 часа и кто будет дома??? Приедут?
если недалеко от дома есть какое-то заведение, то позвонят и начнут плести, что они там сидят и ждут пока Вы не принесете денежку ... только это будет сопровождаться матами, оскорблениями и тому подобным ...

ФУЙня это все )

30 км от города

Приедут максимум, откроете - поболтают с Вами, или с родными, вручат бумажку свою. Не откроете - наверно, так как пишут ребята - или балончиком дверь обрисуют, или бумажку наклеят на дверь "должник". Мож к соседям зайдут что-то спросят. Судя по отзывам здесь присутствующих, все зависит от суммы долга и региона, они везде по разному себя ведут.

Останнє редагування:
ой я не можу????

Вкладення

• F68E2752-63A6-4EE6-B397-5DB1ABF9F873.webp
    F68E2752-63A6-4EE6-B397-5DB1ABF9F873.webp
    59.1 Кб · Перегляди: 41
Автор, нечего небудет. Я полгода им нечего не даю. Письма слали "досудова вымога, приезжали но меня дома не была, наклейки на ворота клеили. Предлогали рестр. Я им ничего не отдала даже тело. Номер сменила.
У меня у них 2займа. На 3700 и 700

Автор, нечего небудет. Я полгода им нечего не даю. Письма слали "досудова вымога, приезжали но меня дома не была, наклейки на ворота клеили. Предлогали рестр. Я им ничего не отдала даже тело. Номер сменила.
У меня у них 2займа. На 3700 и 700
А если сменили симку, родственников сильно достают ,ведь к ва то дозвонится они не могут,вот меня уже кредит ап в розыск подал трубку не беру 2 месяца с ними не разговариваю

А если сменили симку, родственников сильно достают ,ведь к ва то дозвонится они не могут,вот меня уже кредит ап в розыск подал трубку не беру 2 месяца с ними не разговариваю
Звонили на протяжении 2х месяцев.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі