Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я найшла що подають, але таких випадків малоТак она подала или вы боитесь, что подаст?
Ну, я очень сомневаюсь, что они что-то получили с этогоЯ найшла що подають, але таких випадків мало
Подала. Сьогодні отримала виклик до судуТак она подала или вы боитесь, что подаст?
А ви себе на судовій владі перевіряли?????Бо може так подали,як і наявність юристів у іхній компанііі,які розсилають листи по шаблону...і нічого нового.???Подала. Сьогодні отримала виклик до суду
От тепер цікаво що мене чекає...
Подивіться на судовій владіНу, я очень сомневаюсь, что они что-то получили с этого
Перевіряла, єА ви себе на судовій владі перевіряли?????Бо може так подали,як і наявність юристів у іхній компанііі,які розсилають листи по шаблону...і нічого нового.???
Интересно сколько они там нарисовали. Может и договор предъявят и расходный ордер????Перевіряла, є
З 5 тис 17 + 2 судові витратиИнтересно сколько они там нарисовали. Может и договор предъявят и расходный ордер????
А просрочка какая?З 5 тис 17 + 2 судові витрати
З початку рокуА просрочка какая?
Ясно,удачи вам!!З початку року
У меня тоже есть эта готивочка. Брала у них два кредита. Один выплатила сразу а второй даже не лонгировала там даже не помню наверное 1 тыща. Последний раз оплачивала по всем кредитам летом 2019 годаЗ 5 тис 17 + 2 судові витрати
Дякую)Ясно,удачи вам!!
И как прошёл суд???Дякую)