Щоденник Горели бы пропадом эти все мфошки

• Автор теми Автор теми Дарья123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 389
  • Перегляди Перегляди 16K
У меня такая ситуация, я долго молчала мужу, а это призналась. Правда у меня их меньше, муж сейчас будет брать на себя кредит, что бы закрыть и платить в одном месте. Я выхожу на не плохую работу. Мало по маслу будем выкарабкаться.
Но сейчас хочу найти досудового Адвоката, что бы решить все ещё лояльно
Почитайте отзывы о них здесь. Вы думаете, вы одна такая, которая искала такого адвоката? Нет. Таких людей очень много. А что из этого вышло, вот и почитаете. Почти все шараги предлагают таки тело без всяких там досудебных адвокатов и прочей чепухи. Истинные адвокаты и юристы этим не занимаются. Зато когда суд, ИНН — они лучшие.

А что так не бывает.
Хочется решить проблему тихо и спокойно, ведь есть шанс закрыть и забыть.
Просто нужно подождать.
Ви занадто наївні!Якби були досудові адвокати,які допомагали б закрити тихо і спокійно мфо,тільки при цьому мфо ще й трішки б чекали,то не було б зараз такої масштабної проблеми з мфо...

У меня такая ситуация, я долго молчала мужу, а это призналась. Правда у меня их меньше, муж сейчас будет брать на себя кредит, что бы закрыть и платить в одном месте. Я выхожу на не плохую работу. Мало по маслу будем выкарабкаться.
Но сейчас хочу найти досудового Адвоката, что бы решить все ещё лояльно
Видно, что вы на форуме новенькая. Не сливайте, пожалуйста, деньги. Если на данном этапе кто-то скажет, что сможет избавить вас от звонков или договорится с шарагами вашими, это мошенник. Причем мошенник, который хочет заработать на тех, у кого и так денег нет. С шарагами договориться нельзя. Это невозможно. Адвокат вам будет нужен, если будет инн или в суд подадут. А сейчас юристу просто нечего делать с вашей ситуацией. Желаю вам быстрее выйти из шока и паники)
Да, и мужу вашему не нужно брать кредит для закрытия ваших...

Не знаю у меня прям мандраж сегодня какой то ,не могу успокоиться (((телефон без устали не замолкает ,суммы увеличиваются с каждым днём -и не останавливаются ,сообщения шлют каждый день и не останавливаются )))хочется просто сложить ручки и все )))вы все очень очень сильные люди ,которыми можно только восхищаться -как вы смогли так справиться с собой ,успокоить себя и тем более забить -у меня вообще не получается -наглоталась успокоительных- и те не берут )))

Дарья123, змініть сімкартку. Важливим контактам розішліть новий номер
Дякую,Але як потім розуміти що приходять акції
А як у вас справи з мфо?
Мені щось дуже лячно (((напевно потрібно себе накручиватина гарний лад ,а я щось не можу ,не зрозуміло що буде як буде ,кому дзвінки будуть ,як жити (((намагаюсь відволіктись,але ж нічого не виходить-тільки страх ,і це тільки десь 6 компаній які в просрочці,а попереду ще неймовірна їх кількість
Жах,я розумію що сама вина ,але (((
Гоуфінго еврогроші через скільки пропонували тіло ,чи накладували комусь инн?по них нічого такого не знайшла (
А відсотки малюють як з неба кожен день

Останнє редагування:
Не знаю у меня прям мандраж сегодня какой то ,не могу успокоиться (((телефон без устали не замолкает ,суммы увеличиваются с каждым днём -и не останавливаются ,сообщения шлют каждый день и не останавливаются )))хочется просто сложить ручки и все )))вы все очень очень сильные люди ,которыми можно только восхищаться -как вы смогли так справиться с собой ,успокоить себя и тем более забить -у меня вообще не получается -наглоталась успокоительных- и те не берут )))
Я тут переживаю,что смс не много)а я их оказывается заблочила в основном.Звонки были по 200+-Сейчас чуть меньше)Стоит родной антиспам на контактных стоит труколлор но максимум от4до 30звонков.на выходных вообще не звонят.Вот ШГ вышли на двоюродного брата ,а он ещё по родственникам позвонил и приврал,что я у него1000!Я!У него! Хотела одолжить,он отказал и я взялананего кредит.?Слов нет.Я на сайте чуть больше месяца Уже мало нервничаю.Мне становится все и все пофиг .Ои ситуации с родственником -злость,больше даже раздражение.С помощью форума Вы все переборите в себе.Больше читайте,общайтесь Но помните,что у каждого все индивидуально.У кого то Кеши бешеные,а у кого-то тихие.Многих терорят Е гроши.Но не факт,что Вы будете в их числе .И не нервничайте ?,как любят писать тут,на форуме,"все проходит Пройдет и это"
По ходу Соломон действительно много знал)

акції ще скоро не будуть. треба чекати мінімум 2-3 місяці. а ці 2-3 місяці мфо будуть вам пити кров відрами. Вам того треба? я ж не кажу викидати сімкартку. Потім включите. А зараз візьміть нову карточку, щоб не псувати своє здоров'я.
А як у вас справи з мфо?
норм) мав більше 20 шт, залишилось 6-7, хз, точно не скажу, прострочка +/- 2 роки, мені зараз не до них, маю інші справи і витрати.
Мені щось дуже лячно
візьміть себе в руки
хай собі малюють, мфо можуть своїй мамці на чолі намалювати, просто забийте на них на деякий час, ви і так зараз нічого не можете змінити, тому прислухайтесь до порад, тут люди пройшли крим і рим, поганого не порадять

акції ще скоро не будуть. треба чекати мінімум 2-3 місяці. а ці 2-3 місяці мфо будуть вам пити кров відрами. Вам того треба? я ж не кажу викидати сімкартку. Потім включите. А зараз візьміть нову карточку, щоб не псувати своє здоров'я.

норм) мав більше 20 шт, залишилось 6-7, хз, точно не скажу, прострочка +/- 2 роки, мені зараз не до них, маю інші справи і витрати.

візьміть себе в руки

хай собі малюють, мфо можуть своїй мамці на чолі намалювати, просто забийте на них на деякий час, ви і так зараз нічого не можете змінити, тому прислухайтесь до порад, тут люди пройшли крим і рим, поганого не порадять
Дуже дякую ,а як ви своїх позакривали?мені чомусь здається що колись було проще,чім зараз (

А як у вас справи з мфо?
Мені щось дуже лячно (((напевно потрібно себе накручиватина гарний лад ,а я щось не можу ,не зрозуміло що буде як буде ,кому дзвінки будуть ,як жити (((намагаюсь відволіктись,але ж нічого не виходить-тільки страх ,і це тільки десь 6 компаній які в просрочці,а попереду ще неймовірна їх кількість
Жах,я розумію що сама вина ,але (((
Гоуфінго еврогроші через скільки пропонували тіло ,чи накладували комусь инн?по них нічого такого не знайшла (
Через півроку. Там ще лист приходив. Вони рахують до 3х тіл

Дуже дякую ,а як ви своїх позакривали?мені чомусь здається що колись було проще,чім зараз (
та по різному.. старався за тіло або тіло + пару грн зверху.... всяке було, родичі розказували мфо, що я пропав безвісти, мене нема, і як що шо, то давайте за тіло поки є гроші, нє то цілуй конє) на ел. пошту деколи приходили пропозиції. укропоштою теж присилали деколи гарантійки.
Потім залишилися якісь самі вперті, я родичам зробив нові сімкартки, і на даний момент мені реально пофігу, як буде все добре - то на другий рік може закрию, а може не закрию, побачим)) ну але на всяк випадок я себе час від часу моніторю на предмет суду чи ВНН

Своїх перших закрив через півтора місяці просрочки. Самі запропонували трохи менше тіла, самі гарантійку прислали,...

Назад
Угорі