ГОРАЙ ПРОИГРАЛ.

• Автор теми Автор теми Kiborg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K

Kiborg

✩ Premium ✩
Дописи
2183
Реакції
2615
Бали
6480
Kiborg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем, кто интересовался по Гораю. 20.05.2021 был суд по апелляции. Результат вот Єдиний державний реєстр судових рішень

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

Справа № 240/3523/21

Головуючий у І інстанції: Панкеєва В.А.

Суддя-доповідач: Шидловський В.Б.

20 травня 2021 року

м. Вінниця​

Сьомий апеляційний адміністративний суд у складі колегії:

головуючого судді: Шидловського В.Б.

суддів: Матохнюка Д.Б. Боровицького О. А.

за участю:

секретаря судового засідання: Стаднік Л. В.,

представника відповідача - Пасічник Л.М.,

представника відповідача - Кирилюк О.Є.,

представника відповідача - Сабанюк І.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу
Міністерства юстиції України на ухвалу Житомирського окружного адміністративного суду від 11 березня 2021 року у справі за заявою ОСОБА_1 про забезпечення позову до пред"явлення позову до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), Міністерства юстиції України, Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату,​

П О С Т А Н О В И В :

апеляційну скаргу Міністерства юстиції України задовольнити
повністю.​

Ухвалу Житомирського окружного адміністративного суду від 11 березня 2021 року про забезпечення позову скасувати.

Ухвалити нову постанову, якою відмовити в задоволенні заяви ОСОБА_1 про забезпечення позову до пред"явлення позову до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), Міністерства юстиції України, Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату.

Постанова суду набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена в касаційному порядку згідно зі ст.ст.328, 329 КАС України.

Постанова суду буде складена в повному обсязі протягом 5 днів з моменту проголошення.​

Головуючий Шидловський В.Б. Судді Матохнюк Д.Б. Боровицький О. А.
Таким образом Гораю лицензию никто не восстановит. Всем, кто боялся, что Горай дальше будет клепать ИНН, то не будет. Все ИНН, на основании которых сейчас открывают ИП это ИНН ,которые Горай склепал раньше до того как его лишили лицензии.

Останнє редагування:
Всем, кто интересовался по Гораю. 20.05.2021 был суд по апелляции. Результат вот Єдиний державний реєстр судових рішень

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 240/3523/21

20 травня 2021 року

м. Вінниця​

за участю:

Міністерства юстиції України на ухвалу Житомирського окружного адміністративного суду від 11 березня 2021 року у справі за заявою ОСОБА_1 про забезпечення позову до пред"явлення позову до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), Міністерства юстиції України, Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату,​

П О С Т А Н О В И В :

повністю.

Ухвалу Житомирського окружного адміністративного суду від 11 березня 2021 року про забезпечення позову скасувати.

Ухвалити нову постанову, якою відмовити в задоволенні заяви ОСОБА_1 про забезпечення позову до пред"явлення позову до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький), Міністерства юстиції України, Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату.

Постанова суду набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена в касаційному порядку згідно зі ст.ст.328, 329 КАС України.

Постанова суду буде складена в повному обсязі протягом 5 днів з моменту проголошення.​

Таким образом Гораю лицензию никто не восстановит. Всем, кто боялся, что Горай дальше будет клепать ИНН, то не будет. Все ИНН, на основании которых сейчас открывают ИП это ИНН ,которые Горай склепал раньше до того как его лишили лицензии.
Так що ж .....на його місце інших хоть пруд пруди....

це лише Постанова з приводу Ухвали про забезпечення позову
ще можлива касація
Я понимаю, но всё же хоть что-то уже начало двигаться. Кассация возможна конечно, но думаю он если и решится подать в кассацию, то и там проиграет

Уже легче. хоть что-то движеться....мне кажеться с ИНН скоро поутихнет, если еще что-то не придумают....

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 240/3523/21

20 травня 2021 року

м. Вінниця​

за участю:

П О С Т А Н О В И В :

повністю.

Козлина депутатская, возомнившая о себе что-то....Не на тех напал, убл*док.
И я еще в начале июня выиграю суд против этого ушлепка.

На сколько бы я не был миролюбив, но убили бы его уже... Он так часто лишается этой лицензии, что выпивая за каждую такую новость меня цирроз схватит раньше, чем его всё же лишат этой злоимучей лицензии...

Козлина депутатская, возомнившая о себе что-то....Не на тех напал, убл*док.
И я еще в начале июня выиграю суд против этого ушлепка.
конечно мы все выиграем. У меня сегодня суд по одной из его ИНН .

На сколько бы я не был миролюбив, но убили бы его уже... Он так часто лишается этой лицензии, что выпивая за каждую такую новость меня цирроз схватит раньше, чем его всё же лишат этой злоимучей лицензии...
И ава пугает)))
Вы правы, по моему Линкольн сказал, что Кольт решает все вопросы

У меня по Гораю суд 7 июня
Уже 4 раза переносили его
Это ужас ?
Документов он не прислал, суд уже вынес ухвалу чтобы истребовать документы у него
Судья говорит что будем тогда рассматривать по тем, что есть, но может быть не в мою пользу...
Как так???

У меня по Гораю суд 7 июня
Уже 4 раза переносили его
Это ужас ?
Документов он не прислал, суд уже вынес ухвалу чтобы истребовать документы у него
Судья говорит что будем тогда рассматривать по тем, что есть, но может быть не в мою пользу...
Как так???
Я хотела подать в суд, но поздно кинулась. Пока собрала документы, остаток остался 3 тыс. Но все документы которые мне нужны были...они не прислали. Отправляла им письма заказные с уведомлением, и тышина. Знакомый юрист говорил что тогда суд должен запросить у них документы....если они морозятся...то тогда нечего и рассматривать и я проиграю. А вобще...блин просят документы, они не высылают...тут же сразу понятно что что-то не так....но нет блин....вот тебе и суд.

Я хотела подать в суд, но поздно кинулась. Пока собрала документы, остаток остался 3 тыс. Но все документы которые мне нужны были...они не прислали. Отправляла им письма заказные с уведомлением, и тышина. Знакомый юрист говорил что тогда суд должен запросить у них документы....если они морозятся...то тогда нечего и рассматривать и я проиграю. А вобще...блин просят документы, они не высылают...тут же сразу понятно что что-то не так....но нет блин....вот тебе и суд.
Я понимаю, но это они уклоняются, а не мы. как же так!?
Хотя моя знакомая так 3 надписи снесла от Горая. Он просто игнорировал и она выиграла все 3 дела

Немного врёт Ваш знакомый...

Сьогодні знайшла себе в реєстрі боржників, знову Горай ВП по Кредит Капітал, це вже третє від нього. Від 26.05

Назад
Угорі