Голый мужик бродит по квартире

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 244
  • Перегляди Перегляди 6K
не . я пошутила. соглашусь.
Она этим не занимаеться, людей не принимает и т.д. Но... Даже я ее попросил ничего не говорить...
Аналогічно було, запарений овес тоже. Чакри розблокувати - дався, але ефекту не помітив)))
Нагрішив мабуть багато, сеансів 20 треба

Она этим не занимаеться, людей не принимает и т.д. Но... Даже я ее попросил ничего не говорить...

Нагрішив мабуть багато, сеансів 20 треба
Та нє, бабуля хвилин за десять і чекнула всі чакри і викупила які закриті і чого ( виявилось що лише дві) і зразу пофіксила))))

Значит, ситуация такая. В ЖК окна большие, типа панорамных, дома стоят друг напротив друга, и вот в одном из домов мужик гуляет по своей квартире в костюме Адама. Те, кто напротив в доме все это видят, предъявляют ему, мол, чел, ты давай одевайся, а то на тебя дети смотрят. На что он отвечает "я в своей квартире буду ходить так, как посчитаю нужным".
И вот кто прав? Мужик или люди, лицезреющие его причиндалы?
Ех....як в анекдоті
Зустрілися двоє товаришів.Один говоре:"Коли ти нарешті купиш карниз і повісиш штори?Кожного вечора твоя дружина старається і всі це бачуть.)"""
У відповідь:"Та ні,не хочу вішати штори.А от тобі куплю біноколь,щоб ти бачив що то твоя дружина старається"... :pleasantry: :isterika:

Назад
Угорі