Голову рве від смартівей

• Автор теми Автор теми Delpiero1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Delpiero1989

Форумчанин
Дописи
89
Реакції
54
Бали
2590
Delpiero1989 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Люди допоможіть, смартівей так ******* всіх, таке говорять по телефону ***** просто, голова болить, сил не має, не знаю що і робити, нічого не допомагає, просрочка 45 днів, смс, дзвінки іншим людям.
Можливо хтось підкаже що робити, психологічно важко

Люди допоможіть, смартівей так за*бали всіх, таке говорять по телефону ***** просто, голова болить, сил не має, не знаю що і робити, нічого не допомагає, просрочка 45 днів, смс, дзвінки іншим людям.
с ними лутше договариваться знаю что списивают часть и закривают по гарантийке они голову вынесут всем днем и ночью

Люди допоможіть, смартівей так за*бали всіх, таке говорять по телефону ***** просто, голова болить, сил не має, не знаю що і робити, нічого не допомагає, просрочка 45 днів, смс, дзвінки іншим людям.
А яке у Вас тіло?
Мені аж цікаво скільки в мене прострочка..не хочу знову закачувати додаток, бо новий тел..

Таке говорять, потому что отаке слухаєш. Уже много раз сказано: звонилок не слушать, весь их бред умножать на ноль.

Таке говорять, потому что отаке слухаєш. Уже много раз сказано: звонилок не слушать, весь их бред умножать на ноль.
Я за себе не переживаю, просио сказали знайдуть всіх сусідів

Тіло 14000 заплатив 5000 хочуть ще 14000
Ну в мене тоже десь в районі 14-14500...але такого нема...або ніхто не каже))
Ну мені так взагалі не дзвонять..
Я йому ще давно сказала, що за ту *****(розсилку по людях) він нічого не отримає і мені пхй що він буде дальше робити.і з того моменту ніхто більше не говорить.

Ну в мене тоже десь в районі 14-14500...але такого нема...або ніхто не каже))
Ну мені так взагалі не дзвонять..
Я йому ще давно сказала, що за ту *****(розсилку по людях) він нічого не отримає і мені по*** що він буде дальше робити.і з того моменту ніхто більше не говорить.
А скільки вже просрочка?

Может совпадение. Сегодня прислали, предлагают тело плюс процент)

Вкладення

• IMG_20200518_170631.webp
    IMG_20200518_170631.webp
    201.5 Кб · Перегляди: 69
Каждый сам решает - платить или не платить... Сегодня сам позвонил, вежливо, без угроз предложили тело с процентом, я просто назвал дату когда смогу собрать данную сумму, акция будет действовать до этой даты. После оплаты пришлют письмо.

А у мене вони якісь дивні..то акцію пропонують,то на наступний день суму валять і погрози

Вкладення

• IMG_20200519_150525.webp
    IMG_20200519_150525.webp
    39.1 Кб · Перегляди: 58
А зачем с ними говорить???Вносите номера в черный список,и всё.Поверьте у них тоже заканчиваются номерочки.

Назад
Угорі