fargo
Перевірений
- Дописи
- 18495
- Реакції
- 43791
- Бали
- 7215
fargo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ну зачем создавать темку -дубликат?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну зачем создавать темку -дубликат?
Поиск по фото дал результат??ну зачем создавать темку -дубликат?
Зараз пише?Чи вдень писав?ска людям і сестрі таку уйню пише... Просто.....пипипипипипи
Найдите нам тему исходную. Мы не можемну зачем создавать темку -дубликат?
Невже,ще хтось читає цю уйню?ска людям і сестрі таку уйню пише... Просто.....пипипипипипи
В цих в мене був качок,а потім мордастікЯ чомусь згада ще там щось було гроші всім можливо топ кредит. Бо мені на думку ахмєд прийшов був. Ще подумала що змінили персонажа
Номер телефону в студію.
Не знаю.....0971617630Ваша готівочка? Нє?
Я десь тиждень тому зустрічала цей мордулєт....не знайду від якоі шараги писав.....як тільки підкажуть хто..закр вайте тему....ну зачем создавать темку -дубликат?
По-моему, да.Это не Чикатило? Вроде тема была что кто-то пишет и фото Чикатило, что за помойка не помню... Хотя могу ошибаться...
Тиждень тому його рило проскакувало на форуміBabaika, он, совсем, недавно был
Підписано колекторНу что по номеру. У кого трукаллер стоит проверили?
Перша переписка з 26 лютого...а є і раніше...і тільки після його уйні....люди не втримали і сказали мені про цеЗараз пише?Чи вдень писав?
Думаю,що грошівсім або топкредит.Тиждень тому його рило проскакувало на форумі
Підписано колектор
Перша переписка з 26 лютого...а є і раніше...і тільки після його уйні....люди не втримали і сказали мені про це
Думаю,що грошівсім або топкредит.
Нема ні тих ні тих...Думаю,що грошівсім або топкредит.
Я теж так думала....А потім звірила список.....нема таких...Думаю,що грошівсім або топкредит.
И шо теперь после выяснения кто это Вы намерены делать? Сколько раз говорено блочить и забывать не вникая кто, что и откуда...Тиждень тому його рило проскакувало на форумі
Підписано колектор
Перша переписка з 26 лютого...а є і раніше...і тільки після його уйні....люди не втримали і сказали мені про це