Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Діду, можеш мені повірити, але три роки назад до мене приходило 2 молодця з моно по боргу сина, чемні були, лист залишили і пішли, до цього дня більше від моно тиша, в убкі висить борг, з 2500грн, нарахували до 7 з чим то і ... поки нічого, кредит картка з 2019Йклмн... оце моно так всраsя![]()
Цікаво, а якщо сплатити їм і відмінити платіж....Тут как бы без слов
![]()
Дядя Олег, что курят Ваши сотрудники?
ну це ж не 1 квітня? можуть образитисьЦікаво, а якщо сплатити їм і відмінити платіж....
ну це ж не 1 квітня? можуть образитись
ТребаОффтоп
А касу так опускать можна?)
О, ко мне тоже приходили почти три года назад двое. Никого дома не было,оставили письмо в двери.Діду, можеш мені повірити, але три роки назад до мене приходило 2 молодця з моно по боргу сина, чемні були, лист залишили і пішли, до цього дня більше від моно тиша, в убкі висить борг, з 2500грн, нарахували до 7 з чим то і ... поки нічого, кредит картка з 2019
Из монобанка?О, ко мне тоже приходили почти три года назад двое. Никого дома не было,оставили письмо в двери.
Из виртуального отделения приходили виртуальные сотрудники.Из монобанка?
Звучить як новий вид шантажу для мфошок))Из виртуального отделения приходили виртуальные сотрудники.
Преступление раскрыто.
Ну, да. По крайней мере письмо с пугалками оставили от монобанка.Из монобанка?